Glamourmallin nenäleikkaus meni pahasti pieleen – heräsi kesken operaation

Brittiläinen glamourmalli ja tosi-tv-tähti Chloe Khan, 24, on muokannut ulkonäköään plastiikkakirurgin pakeilla yli 100 000 euron edestä. Nainen on käynyt kohentamassa muun muassa kasvojaan, takapuoltaan ja rintojaan. Viimeisin operaatio ei kuitenkaan onnistunut suunnitelmien mukaan. Nuori nainen kertoo, että tammikuussa tehdyn nenäoperaation seurauksena hän ei voi haistaa tai hengittää normaalisti.
Chloelle oli tehty nenäoperaatio jo kerran aiemmin, mutta hän ei ollut tyytyväinen tuloksiin. Hän kertoo toivoneensa pientä nenää, mutta plastiikkakirurgi ei noudattanut hänen toiveitaan. Toisen operaation nainen päätti teettää eri kirurgilla.
– Stalkkasin tätä kirurgia kaksi vuotta Instagramissa. Hän vaikutti mahtavalta. Tutkin paljon eri vaihtoehtoja, mutta hän näytti olevan paras maailmassa, ja hän oli Ukrainassa, joten menin sinne, Chloe kertoo uuden lääkärin löytymisestä.
Ukrainassa Chloe kuitenkin koki kauhunhetkiä, sillä hän heräsi kesken leikkauksen. Hän kertoo, että nykyään hänen on pidettävä nenänsä teipattuna 20 tuntia vuorokaudessa.
– Se näyttää ihan hyvältä aamulla, mutta kolmen tunnin kuluttua se näyttää pahemmalta, Chloe paljasti haastattelussa.
Chloe suunnittelee kolmatta nenäoperaatiota korjatakseen edellisen kirurgin virheet. Hän ei myöskään sulje pois mahdollisuutta, että teettää vielä uusia plastiikkakirurgisia operaatioita. Chloe on esiintynyt Britannian X Factorissa ja Big Brotherissa.

Lähde: DailyMail
Kuvat: Instagram / Chloe Khan


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Jä vastaus

Your email address will not be published.