NASA on pian julkaisemassa historiallista tiedotetta, jossa vahvistetaan Maan ulkopuolinen älyllinen elämä, väittää Anonymous-haktivistiryhmä.
Ryhmän julkaisemalla videolla tutun tyylin mukaisesti naamioon pukeutunut henkilö kertoo ryhmän uusimman paljastuksen. Ryhmän mukaan professori Thomas Zurbuchen on kertonut NASAn puolesta Yhdysvaltojen tieteen, avaruuden ja teknologian komitean viimeisimmässä kokouksessa, että maan ulkopuolinen elämä voitaisiin pian todistetusti vahvistaa.
– Sivilisaatiomme on löytämässä todisteita avaruusolentojen olemassaolosta kosmoksessa, Zurbuchen sanoi kokouksessa Anonymouksen mukaan.
Anonymous uskoo, että NASA aikoo pian tiedottaa yhdestä ihmiskunnan historian merkittävimmästä ja yllättävimmästä löydöstä. Ryhmä uskoo myös Yhdysvaltojen viime vuosina hurjasti kasvaneen julkisten ja salaisten rahojen käytön lisäämisen Maan ulkopuolisen elämän etsimiseen osoittavan, että tekeillä on selkeästi jotain, jota ei vielä ole paljastettu julkisesti.
Ryhmän mukaan NASA on jo laatinut ohjeistuksen, miten Maan ulkopuolista elämää tulee lähestyä.
Katso alta Anonymous-haktivistiryhmän paljastusvideo, jossa lisäksi esitetään ryhmän aidoksi väittämää kuvamateriaalia ufoista.
https://www.youtube.com/watch?v=HGh8n1XxDrg
Lähde: Mirror