Helena-Reet Ennet: Olen mielelläni maailman paras matkailu- ja viihdebloggaaja

helena-reet-ennet-13-
Netissä on maailmanlaajuisesti miljoonia bloggaajia, mutta vain harvat heistä ovat onnistuneet tekemään blogistaan menestyvää liiketoimintaa, josta he ansaitsevat elantonsa. Skandinavialainen bloggaaja ja bisnesnainen Helena-Reet Ennet, joka tekee yhteistyötä monien turistitoimistojen, suurlähetystöjen ja korkean tason bisnesjohtajien kanssa on hyvä esimerkki bloggaajasta, joka voi saada aikaan muutosta ja jopa rakentaa oman mediaimperiuminsa. Helena-Reet Ennet kertoi Metropoli.netille, että hänen sanotaan olevan maailman paras matkailu- ja viihdebloggaaja.
– Olen pyörittänyt Ohmygossip -viihde- ja matkailusivustoa jo 9 vuotta. Bloggaamisessa ei ole harrastuksena mitään vikaa, mutta itse asiassa sen pidemmälle useimmat bloggaajat eivät pääse. Bloggaamisen muuttaminen ammatiksi on hyvin vaikeaa. Paljon vaikeampaa, kuin yleensä kuvitellaan. Kuka tahansahan voi aloittaa blogin ja ryhtyä siten ”bloggaajaksi”. Aloittamisen kynnys on hyvin matala, ja tällä on tietysti sekä hyvät että huonot puolensa. Netistä löytyy kuitenkin kymmeniä tuhansia henkilökohtaisia matkablogeja – joten massasta erottuminen ei ole helppoa.
– Minä määrittelen ammattilaiseksi sellaisen bloggaajan, joka ansaitsee suurimman osan (tai kaikki) tulonsa blogista. Tämä määritelmä lyhentää ammattilaisten listaa huomattavasti. Jos minun pitäisi arvioida, sanoisin että alle 100 ihmistä maailmassa tienaa riittävästi suoraan blogeistaan. Monet toki tienaavat rahaa ja saavat kaikenlaista ilmaiseksi, mutta puhun nyt vakavasti otettavasta bisneksestä. Maailmassa on alle 100 ihmistä, jotka ansaitsevat bloggaamalla… eli tienaavat hyvin / tekevät hyvää yhteistyötä / ovat tehneet itsensä tunnetuksi. Onneksi satun olemaan yksi heistä, monien vuosien yritysten ja erehdysten jälkeen. Olen määrätietoisesti halunnut tehdä viihdettä ja matkailua kohtaan tuntemastani intohimosta oikeaa bisnestä.
– Suuri kiitos menestyksestäni kuuluu sosiaaliselle medialle, erityisesti Twitterille. Mutta ei sekään tule helposti. Seuraan ihmisiä joka päivä, teen uusia päivityksiä ja luon yhteyksiä joka päivä… Et voi pysähtyä hetkeksikään… Sinun täytyy olla aina läsnä. Jos haluat olla iso nimi sosiaalisessa mediassa, se vaatii jokapäiväistä jatkuvaa työtä. Olen tyttö, jolla on tällä hetkellä eniten some-seuraajia koko Skandinaviassa, mutta voin vakuuttaa että tämä on erittäin kovaa työtä. Yli 5 miljoonaa seuraajaa ei ilmesty kuin tyhjästä… sormea napsauttamalla. Rakennan tätä bisnestä joka päivä, joka tunti… Tämä on rankkaa työtä, johon vaatii erittäin paljon aikaa!
Lue myös:
Seksuaalisuus on suuri osa ihmisyyttä
Helena-Reet Ennet on nyt PTBA:n jäsen
Paris Hilton pyysi tuoksuneuvoja – Helena-Reetin vastaus yllättää
Näin juhlin uutta vuotta
Glamourmalli Bellanova: Helena-Reet antoi minulle itseluottamusta
Rikkaimmat ovat kovimpia säästämään
Helena-Reet Ennetin ystäväpiirissä maailman rikkaimpia miehiä
Linnea Aaltosen Japanin-matka liikutti minua
Tämä on hyvän parisuhteen salaisuus
Kerro ideasi muillekin, tarvittaessa yhä uudelleen
Tämän takia Helena-Reet haluaa ostaa yksityissaaren
Suomen media tarvitsee uudistuksia ja uutta verta
Aion hankkia vene- ja lentoluvan
Olen varsinainen ideasampo
Suomen media ylitti rajan Henna Kalinaisen kohdalla
Harkitsen merkittävää yhteistyötä USA:ssa
Helena-Reet Ennet on nimetty maailman toiseksi parhaaksi bloggaajaksi
Viihdetoimittaja Helena-Reet: Ensi viikolla Ruotsiin juhlimaan kuninkaallisia häitä
Tunnettu bloggari Helena-Reet: Naiset jahtaavat miestäni
Hennan seksikkäät uudet kuvat
Huippubloggari Helena-Reet: Ensin he nauravat, sitten kopioivat
Suosikkibloggari Metropolille: Olen Hugh Hefnerin hyvä ystävä


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Jä vastaus

Your email address will not be published.