Helena-Reet Ennet: Heikko itsetunto varasti nuoruuteni

helena-reet-ennet-13-
37-vuotias OHMYGOSSIP-sivustojen omistaja ja päätoimittaja Helena-Reet Ennet on menestynyt bisnesnainen ja muotisuunnittelija, jonka kommentit nousevat usein otsikoihin.
Tänään Helena-Reet tunnusti Metropoli.netille, että myös kuuluisalla ja menestyneellä naisella voi olla omat heikkoutensa. Suosittu bloggaaja paljastaa avoimessa haastattelussa kipeimmät kokemuksensa, joista hän ei ole aiemmin puhunut.
– Menetin nuoruuteni, ihanimmat vuodet ja niin paljon mahdollisuuksia häpeän ja heikon itsetunnon takia… ja jatkan samalla tiellä vieläkin… En ole muuttunut. Sanon edelleen ”EI” liian monille hyville mahdollisuuksille vain yhden syyn takia – en ole sinut vartaloni kanssa, Helena-Reet tunnustaa Metropoli.netille.
– On helppoa neuvoa ihmisiä ja olla voimakas teoriassa, mutta oikea elämä on paljon vaikeampaa. Minulla on kaksi ihanaa tytärtä, aviomies, iso talo ja vielä isompi puutarha, monia menestyneitä yrityksiä, kuuluisuutta ja kontakteja. Monet ihmiset kadehtivat elämääni – mutta silti, voin rehellisesti sanoa, että kadun monia asioita elämässäni… enimmäkseen sellaisia asioita, joita en ole tehnyt ja asioita joita vieläkin teen ”sosiaalisten odotusten” ja omien epävarmuuksieni takia. Olen samaan aikaan vahva ja heikko. Enkä voi sietää sitä!
– Olen jäänyt oman vartaloni vangiksi. Vihaan näyttäytymistä julkisilla paikoilla, enkä halua lähteä mukaan televisio-ohjelmiin. Vastaan ”ei” uusille tv-ohjelmaprojekteille, en kuukausittain, vaan viikoittain – Virossa, Suomessa, Ruotsissa, Brasiliassa ja USA:ssa. Useimmat ihmiset eivät edes saa tällaisia hienoja mahdollisuuksia. Monet minulle ehdotetuista tv-hankkeista ovat huonoja, mutta mukana on erittäin hyviäkin ja olen surullinen siitä, että sanon niillekin ”Ei”, koska en rakasta vartaloani. Aina sama juttu — jo vuosien ajan — olen sanonut tv-päättäjille, että tehdään tämä hieno projekti puolen vuoden kuluttua, ei juuri nyt.
– Miksi teen niin? Kuvittelenko todellakin, että näytän paremmalta – kauniimmalta, seksikkäämmältä, tai kivemmalta – puolen vuoden päästä? Olen silti vieläkin itseni, vain puoli vuotta vanhempi, en puolet laihempi. Minun pitäisi alkaa hyväksyä vartaloni ja ulkonäköni sellaisena kuin ne ovat. Tiedän, että monet tytöt ovat tästä samaa mieltä, mutta se on niin vaikeaa, todellakin hyvin hyvin vaikeaa. Ja tämä johtuu enimmäkseen sosiaalisista paineista – kaikkien pitäisi näyttää malleilta. Nämä paineet ovat tappaneet sosiaalisen elämäni ja varastaneet minulta nuoruuteni!
 
Lue myös:
Turhamaisuus siirtää rahat hölmöiltä fiksuille
Meidän pitää nähdä mitä maailmassa on tapahtumassa
Olen mielelläni maailman paras matkailu- ja viihdebloggaaja
Seksuaalisuus on suuri osa ihmisyyttä
Helena-Reet Ennet on nyt PTBA:n jäsen
Paris Hilton pyysi tuoksuneuvoja – Helena-Reetin vastaus yllättää
Näin juhlin uutta vuotta
Glamourmalli Bellanova: Helena-Reet antoi minulle itseluottamusta
Rikkaimmat ovat kovimpia säästämään
Helena-Reet Ennetin ystäväpiirissä maailman rikkaimpia miehiä
Linnea Aaltosen Japanin-matka liikutti minua
Tämä on hyvän parisuhteen salaisuus
Kerro ideasi muillekin, tarvittaessa yhä uudelleen
Tämän takia Helena-Reet haluaa ostaa yksityissaaren
Suomen media tarvitsee uudistuksia ja uutta verta
Aion hankkia vene- ja lentoluvan
Olen varsinainen ideasampo
Suomen media ylitti rajan Henna Kalinaisen kohdalla
Harkitsen merkittävää yhteistyötä USA:ssa
Helena-Reet Ennet on nimetty maailman toiseksi parhaaksi bloggaajaksi
Viihdetoimittaja Helena-Reet: Ensi viikolla Ruotsiin juhlimaan kuninkaallisia häitä
Tunnettu bloggari Helena-Reet: Naiset jahtaavat miestäni
Hennan seksikkäät uudet kuvat
Huippubloggari Helena-Reet: Ensin he nauravat, sitten kopioivat
Suosikkibloggari Metropolille: Olen Hugh Hefnerin hyvä ystävä


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Jä vastaus

Your email address will not be published.