Helena-Reet: Rikkaimmat ovat kovimpia säästämään

helena-reet-ennet-11-
Pari viikkoa sitten Helena-Reet Ennetin läheinen ystävä kertoi Metropoli.netille Helena-Reetin kuuluisista ja rikkaista ystävistä sekä hänen yhteyksistään maailman rikkaimpiin miehiin. Nyt tämä laajalti seurattu mediapersoona ja bloggaaja kertoo meille ajatuksiaan varakkaiden ihmisten elämäntyylistä ja ajatusmaailmasta.
– Haluan tehdä selväksi, että en ole rikas vaan kaukana siitä, mutta olen ollut riittävän onnekas päästäkseni tuntemaan läheisesti ja oppimaan arvokkaita elämänohjeita monilta satumaisen rikkailta ihmisiltä. Yhteistä heille kaikille on se, että he ottavat huomioon joka ikisen omistamansa tai käsiensä kautta kulkevan pennin ja sentin. Rehellisesti sanottuna, rakastan sitä! Todellakin rakastan sitä! Vihaan tarpeetonta tuhlaamista, varsinkin kun puolet maailmasta näkee nälkää ja on vailla kunnollista koulutusta. Useimmat tuntemistani super-rikkaista ihmisistä käyttävät rahojaan maailman yleiseen kehittämiseen ja rakentavat siitä parempaa paikkaa meille kaikille. He auttavat upeita projekteja pääsemään käyntiin, jne. Vaikka heidän ensisijainen päämääränsä olisikin tuoda esille omaa nimeään, he silti auttavat yhteiskuntaa, ihmisiä ja koko maailmaa kehittymään!
– Mitä enemmän sinulla on, sitä enemmän ja viisaammin säästät. Jossain vaiheessa tulee vastaan tietty raja, jolloin et voi enää käyttää enempää esimerkiksi ruokaan ja muihin jokapäiväisiin kuluihin, vaikka et edes olisi erityisen säästeliäs… Tämän jälkeen tulee täysin täysin turha tuhlaaminen, jota kukaan oikeasti ei tarvitse. On täysin inhimillistä, että jokainen haluaa elää mukavasti, mutta kun olet jo saanut kaiken ja olet kylläinen, ymmärrät ettei se riitä tyydyttämään sinua – olet tyytyväinen siitä, että olet saanut aikaan jotain hyvää, et siitä että olet tuhlannut älyttömästi rahaa johonkin mitä et oikeasti tarvitse.
– Sellaiset ihmiset, joilla on jo kaikki eivät käytä hirveän paljon paljon rahaa ulkoiseen olemukseen tai ”ulkona leikkimiseen”, koska he tietävät että he eivät oikeasti tarvitse joka päivä uutta vaatekaapillista YSL-vaatteita, kymmentä Maybach Exeleroa, Lamborghini Venenoa, tai mitään muutakaan ”varakkuuden osoitusta.” Tietysti heillä on tällaista luksusta, mutta he ostavat sitä paljon vähemmän kuin pyrkyrit, jotka haluavat näyttää rikkailta.
– Olen huomannut, että mitä rikkaampi joku on, sitä kovempi hän on myös säästämään – tosirikkaiden joukosta ei löydy kovinkaan montaa tuhlaajaa. He ovat hyvin tarkkoja säilyttääkseen omaisuutensa ja kasvattaakseen sitä – joskus se voi kuulostaa oudolta, mutta kun asiaa tarkastelee suuremmassa mittakaavassa, huomaa että se on itse asiassa viisasta – ei ole suurempaa katastrofia kuin valtava määrä rahaa typerän ihmisen käsissä.
 
Lue myös:
Helena-Reet Ennetin ystäväpiirissä maailman rikkaimpia miehiä
Linnea Aaltosen Japanin-matka liikutti minua
Tämä on hyvän parisuhteen salaisuus
Kerro ideasi muillekin, tarvittaessa yhä uudelleen
Tämän takia Helena-Reet haluaa ostaa yksityissaaren
Suomen media tarvitsee uudistuksia ja uutta verta
Aion hankkia vene- ja lentoluvan
Olen varsinainen ideasampo
Suomen media ylitti rajan Henna Kalinaisen kohdalla
Harkitsen merkittävää yhteistyötä USA:ssa
Helena-Reet Ennet on nimetty maailman toiseksi parhaaksi bloggaajaksi
Viihdetoimittaja Helena-Reet: Ensi viikolla Ruotsiin juhlimaan kuninkaallisia häitä
Tunnettu bloggari Helena-Reet: Naiset jahtaavat miestäni
Hennan seksikkäät uudet kuvat
Huippubloggari Helena-Reet: Ensin he nauravat, sitten kopioivat
Suosikkibloggari Metropolille: Olen Hugh Hefnerin hyvä ystävä
 


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Jä vastaus

Your email address will not be published.