Hollywood-tähdillä ylimääräisiä raajoja arvostetussa Vanity Fair -lehdessä? Katso nolot kuvat!

Arvostettu amerikkalainen aikakauslehti Vanity Fair mokasi oikein kunnolla julkaisemalla kannessaan huippukuvaaja Annie Leibovitzin ikuistamia Hollywood-tähtiä, kuten Nicole Kidman, Tom Hanks, Reese Witherspoon, Oprah Winfrey, Harrison Ford ja Robert De Niro.
Mokahan ei tietenkään ollut tyylikkäässä asetelemassa poseeraavissa supertähdissä, eikä edes siinä, että kuvasta muokattiin viime hetkillä pois James Franco ahdistelusyytösten vuoksi, vaan siinä, että Oprah Winfreyn sylissä istuvan näköisellä Reese Witherspoonilla näyttää olevan kolme jalkaa!


Aivan kaikki kuvaa kommentoineet lukijat eivät ole sitä mieltä, että kyseessä olisi epäonnistunut kuvanmuokkaus, vaan että Witherspoonin kolmas jalka olisi optinen harha. Tähtikaksikko puolestaan kommentoi asiaa huumorilla.
– No… arvelen, että kaikki varmaan nyt tietävät… minulla on 3 jalkaa. Toivon, että voitte silti hyväksyä minut sellaisena kuin olen…, Witherspoon kirjoitti Twitterissä.


Winfrey vastasi nopeasti omalla lohkaisullaan, vastaamalla Witherspoonille: ”Hyväksyn kolmannen jalkasi. Kuten tiedät, että hyväksyt kolmannen käteni.”
Ja Winfrey oli oikeassa! Lehden artikkelisivulla nimittäin komeilee kulissien takana otettu kuva, jossa Winfreyn kolmas käsi pitää Witherspoonia vyötäröltä, kun kaksi muuta kättä ovat selvästi Winfreyn sylissä! Noita käsiä ei ainakaan voi väittää optiseksi harhaksi!


Olisiko lehtien kuvankäsittely mennyt jo hieman liian pitkälle?
Lähde: News.com.au
Kuvat: Twitter


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.