Arvostettu amerikkalainen aikakauslehti Vanity Fair mokasi oikein kunnolla julkaisemalla kannessaan huippukuvaaja Annie Leibovitzin ikuistamia Hollywood-tähtiä, kuten Nicole Kidman, Tom Hanks, Reese Witherspoon, Oprah Winfrey, Harrison Ford ja Robert De Niro.
Mokahan ei tietenkään ollut tyylikkäässä asetelemassa poseeraavissa supertähdissä, eikä edes siinä, että kuvasta muokattiin viime hetkillä pois James Franco ahdistelusyytösten vuoksi, vaan siinä, että Oprah Winfreyn sylissä istuvan näköisellä Reese Witherspoonilla näyttää olevan kolme jalkaa!

VANITY FAIR

@VanityFair
12 extraordinary stars, one very momentous year. The 2018 Hollywood portfolio is here: vntyfr.com/iiA45bX


Aivan kaikki kuvaa kommentoineet lukijat eivät ole sitä mieltä, että kyseessä olisi epäonnistunut kuvanmuokkaus, vaan että Witherspoonin kolmas jalka olisi optinen harha. Tähtikaksikko puolestaan kommentoi asiaa huumorilla.
– No… arvelen, että kaikki varmaan nyt tietävät… minulla on 3 jalkaa. Toivon, että voitte silti hyväksyä minut sellaisena kuin olen…, Witherspoon kirjoitti Twitterissä.

Elizabeth

@khamsin
Oh no, there are definitely 3. Look at the top of the slit. One leg upright/standing, then 2 legs angled/crossed.


Winfrey vastasi nopeasti omalla lohkaisullaan, vastaamalla Witherspoonille: ”Hyväksyn kolmannen jalkasi. Kuten tiedät, että hyväksyt kolmannen käteni.”
Ja Winfrey oli oikeassa! Lehden artikkelisivulla nimittäin komeilee kulissien takana otettu kuva, jossa Winfreyn kolmas käsi pitää Witherspoonia vyötäröltä, kun kaksi muuta kättä ovat selvästi Winfreyn sylissä! Noita käsiä ei ainakaan voi väittää optiseksi harhaksi!

kaitlin hatton

@kaitlin_hatton
Forget Reese Witherspoon having 3 legs in Vanity Fair’s photo, Oprah has 3 hands in another 👋🏻 (She’s holding Reese)


Olisiko lehtien kuvankäsittely mennyt jo hieman liian pitkälle?
Lähde: News.com.au
Kuvat: Twitter