Huh mikä farkkupeppu, Pauliina Jasmin!

Viime vuonna Subilla esitetyssä seksikkäässä Love Island Suomi -tosi-tv-sarjassa nähty Pauliina on kuuma pakkaus!

Vaalea kaunotar julkaisee Instagramissa näyttäviä kuvia. Pauliina näyttää olevan viehtynyt erityisesti pikkuisiin farkkushortseihin, joissa hänen hyvin muodostunut peppunsa pääsee hyvin esille.

Pauliina seurusteli Love Island Suomi -sarjassa tapaamansa Villen kanssa, mutta pari erosi alkuvuodesta ja nyt nainen nautiskelee sinkkukesästä.

Alla Pauliinan upeita kuvia!

View this post on Instagram

Kaupallinen yhteistyö || @Desenio Rakastan valkoista vaatteissa ja sisustuksessa tai no missä vain. Kotona mulla on valkoinen väri melko hallitsevassa asemassa; seinä, sohva, viltit, lattia, tyynyt ja verhot (lukuun ottamatta muutamaa harmaata tuotetta, joilla luon hieman kontrastia) on valkoisia. Päätin sitten repäistä kerrankin ja luoda vähän väriä kotiin valkoisen rinnalle. Valitsin Desenion valikoimasta kuvassa näkyvät Pink Tram ja Street of Lisbon julisteet, joiden avulla kokeilen varovaisesti värejä sisustuksessa. Ja oon erittäin tyytyväinen! Rakastan edelleen valkoista, mutta pienet väripilkut piristää kyllä ilmettä. Juuri nyt saat 10%:n lisäalennuksen* Desenion sivuilla olevasta 25%:n viikonloppukampanjasta käyttämällä koodiani PAULIINA10 Koodi on voimassa maanantaihin 27.5. asti. *Koodi ei koske kehyksiä eikä Handpicked- / Collaboration- / persoonallisia julisteita #desenio#yhteistyö#alennuskoodi

A post shared by 𝒫𝒶𝓊𝓁𝒾𝒾𝓃𝒶 𝒥𝒶𝓈𝓂𝒾𝓃 (@pauliinjasmin) on

Kuvat: Instagram / Pauliina Jasmin


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Suosikkileffat ja -sarjat nyt ilmaiseksi - Lue lisää tästä!
Suosikkileffat ja -sarjat nyt ilmaiseksi - Lue lisää tästä!