IL: Temptation Island Suomen shokkikäänne – uusi kausi kuvataankin Suomen suvessa

Mikäli koronatilanne sallii, Sami Kurosen juontama Temptation Island Suomi kuvataan ensi kesänä kotimaassa.

Koronapandemialla on vaikutuksensa myös televisio-ohjelmien tuotantoon. Temptation Island Suomi on yleensä kuvattu Thaimaan palmujen katveessa. Matkustusrajoitusten vuoksi sarjalle etsitään nyt kuvauspaikkaa Suomesta, kertoo Nelosen vastaava tuottaja Jukka Saharinen.

– Etsimme parhaillaan sopivaa kuvauspaikkaa. Ihan hauska ajatus, että sitten on Temptation Island Suomi Suomi, Saharinen kertoo Iltalehdelle.

Parhaillaan pyörivät seitsemännen kauden jaksot ja ohjelmalle halutaan jatkoa.

– Tajusimme aika varhaisessa vaiheessa, että pitää keksiä jotain muuta kun ulkomaille ei pääse. Näinhän se on monilla aloilla, uusia ratkaisuja etsitään.

Saharisen mukaan kuvauspaikan valinnassa ratkaisee kokonaisuus. Siellä tulisi olla kaikin puolin hyvät tilat niin osallistujille kuin kuvausryhmälle sekä lisäksi treffiaktiviteetteja.

Kahdeksannen kauden olisi tarkoitus tulla ulos syksyllä, mutta tilanne saattaa vielä muuttua. Haku uudelle kaudelle on kuitenkin jo alkanut.

– Ihan hyvin olemme saaneet hakemuksia. Moni saattaa kesän aikana tajuta, ettei sitä lähdetä ulkomaille, joten temppariretki voi olla piristävää.

Lähde: Iltalehti


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Suosikkileffat ja -sarjat nyt ilmaiseksi - Lue lisää tästä!
Suosikkileffat ja -sarjat nyt ilmaiseksi - Lue lisää tästä!