Suomen tunnetuimpiin imitaattoreihin lukeutuva Jarkko Tamminen kertoo poikkeuksellisen tapahtumarikkaasta juhannuksestaan omalla Instagram-tilillään.

Tammisen juhannukseen on mahtunut runsaasti värikkäitä käänteitä, joista pysäyttävin oli mökkinaapurin hengenpelastusoperaatio.

– Ystävien kanssa hienossa säässä juhannus on ollut mitä parhain, Tamminen kirjoittaa Instagramissa.

– Siihen sisältyi kuitenkin myös keskimääräistä enemmän monenmoisia käänteitä. Veneretkeä Saimaalla, perinteiset juhannustaiat ja karkkipuun etsiminen, tyhjän vesiskootterin perään uintia, koripallotelineen kasausta, puuceehen lukkojen taakse jääminen, grillausta, EM-jalkapalloa, mies luettelee.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Pelastusoperaatio yllätti juhlijat kesken juhannusyön.

– Järisyttävin hetki oli juhannusyönä mökkiläisen hengenpelastusoperaatio ukkosmyrskyssä. On pysäyttävää olla sellaisessa mukana ja erityiskiitokset pelastusparilleni Jesselle. Lopputulemana: muistetaan – myös juhannuksen jälkeen – aina vesillä käyttää pelastusliivejä, Tamminen summaa.

Tamminen julkaisi postauksensa yhteydessä liudan kuvia, joista yhdessä näkyy käsin kirjoitettu viesti. Viestin kirjoittaja on pelastetun miehen sisarus, joka kiittää Tammista veljensä pelastamisesta.

– En voi kyllin kiittää veljeni hengen pelastamisesta, viestissä sanotaan.

Lue myös:

Rosanna Kulju vietti juhannusta uuden rakkaansa kanssa – katso romanttinen yhteiskuva!

Sointu Borg paljastaa rakkaimmat juhannusmuistonsa – ”Juhannusheilaa etsittiin järven pinnasta”