Jannika B raivostui keikan tapahtumasta, pahoitteli sitten käytöstään: ”Ehkä olisi pitänyt jättää tämä ’kiristys’ pois”

Apulannan keulakuvan Toni Wirtasen vaimo, laulajatähti Jannika B oli lauantaina keikalla Sastamalassa Ellivuori-laskettelukeskuksessa ja sai keikan jälkeen kuulla, että hänen naispuolisen teknikkonsa kimppuun oli käyty keikan yhteydessä.

Jannika avautui tilanteesta Instagramissa, jossa hän kertoi kuvatekstissä tapahtuneesta.

– Keikka oli super, mutta valitettavasti sain bussissa kuulla, että henkilökuntani, ja vieläpä naispuolisen teknikkoni kimppuun oltiin käyty. Sydämeni särkyy. Sama henkilökunta, joka on juuri tehnyt kaikkensa, että teillä – yleisöllä olisi hyvä olla. Mikä helvetti teitä urpoja vaivaa?

Hän myös uhkaili julkaisevansa kuvia häriköistä, elleivät he itse ilmoittautuisi hänen henkilökunnalleen anteeksipyynnön kera. Uhkaus sai kannustuksen lisäksi myös kritiikkiä kommenteissa.

– Varmaan tiedät et sä et saa julkaista kenenkään kuvia vaikka minkä rikoksen on tehnyt? Tämäkö on sit hyvä roolimalli kun yrittää kiristää näitä urpoja? Eli kiristys on ok?

Laulaja vastasi kritiikkiin.

– Jos nyt sivutetaan täysin itse asia mistä tässä on kyse niin juu, ehkä olisi pitänyt jättää tämä ”kiristys” pois. Mutta, onneksi se johti tilanteeseen missä tapahtunutta pahoiteltiin, ja josta me kaikki asianomaiset varmasti otimme opiksemme!😍

Jannika jatkoi vielä asiaa seuraavassa julkaisussa ja moitti tapahtuman järjestäjiä ikävän tilanteen mahdollistamisesta.
-Toisin kuin paikan toiminnanjohtaja Aamulehteen antamassaan lausunnossa väittää, on häiriötä aiheuttavista henkilöistä ilmoitettu ravintolan henkilökunnalle useita kertoja – niin ennen välikohtausta, kuin sen jälkeenkin.

Myöhemmin Jannika lisäsi tekstiin, että tekijät olivat ottaneet yhteyttä ja pahoitelleet tapahtunutta. Samoin laskettelukeskus.

– Myös @ellivuoriresort on nyt pahoitellut tapahtunutta ja luvannut pitää huolen, että vastaavaa ei tapahtuisi. Kiitos. ❤️🙏

Alla kaksi kuvaa, joissa Jannika B pui laajamittaisesti tapahtunutta sekä esiintyvien taiteilijoiden turvallisuuteen liittyviä kysymyksiä.

View this post on Instagram

Eiliset harmilliset tapahtumat taas muistuttivat meitä, kuinka turvallisuuteen liittyviä asioita ei voi tarpeeksi painottaa meidän allallamme, jossa ympärillämme on hyvin usein päihtyneitä henkilöitä. Meidän keikkasopimuksessamme on selkeä erillinen osio turvallisuudesta. Eilinen keikkapaikkamme ikävä kyllä laiminlöi nämä toimenpiteet, jonka seurauksena tapahtui valitettava tilanne, jonka keskiöön yksi teknikoistani joutui. Toisin kuin paikan toiminnanjohtaja Aamulehteen antamassaan lausunnossa väittää, on häiriötä aiheuttavista henkilöistä ilmoitettu ravintolan henkilökunnalle useita kertoja – niin ennen välikohtausta, kuin sen jälkeenkin. Minä en hyväksy väkivaltaa -enkä sen vähättelyä- missään sen muodossa. Jokaisella pitäisi olla mahdollisuus tuntea olonsa turvalliseksi työpaikallaan. . Olemme mukana TTL:n tekemässä ”Floor is Yours” hankkeessa, jossa kartoitetaan luovien alojen työturvallisuuteen ja -hyvinvointiin liittyviä riskejä. Tämä tapaus tullaan myös kirjaamaan sinne yhtenä esimerkkinä. Tällä kertaa suurimmat vahingot olivat henkisiä. Toivomme, että tapaus voisi toimia varoittavana esimerkkinä alamme työoloihin liittyvistä turvallisuuspuutteista ja aiheuttaisi keskustelun lisäksi jopa toimenpiteitä, jotta kenenkään ei tarvitsisi enää kokea vastaavaa. . Tekijöiden taholta on nyt oltu meihin yhteydessä ja tapahtumaa on pahoiteltu. Myös @ellivuoriresort on nyt pahoitellut tapahtunutta ja luvannut pitää huolen, että vastaavaa ei tapahtuisi. Kiitos. ❤️🙏

A post shared by Jannika B (@jannikabofficial) on

Lähde ja kuvat: Instagram / Jannika B