Jannika B raivostui keikan tapahtumasta, pahoitteli sitten käytöstään: ”Ehkä olisi pitänyt jättää tämä ’kiristys’ pois”

Apulannan keulakuvan Toni Wirtasen vaimo, laulajatähti Jannika B oli lauantaina keikalla Sastamalassa Ellivuori-laskettelukeskuksessa ja sai keikan jälkeen kuulla, että hänen naispuolisen teknikkonsa kimppuun oli käyty keikan yhteydessä.

Jannika avautui tilanteesta Instagramissa, jossa hän kertoi kuvatekstissä tapahtuneesta.

– Keikka oli super, mutta valitettavasti sain bussissa kuulla, että henkilökuntani, ja vieläpä naispuolisen teknikkoni kimppuun oltiin käyty. Sydämeni särkyy. Sama henkilökunta, joka on juuri tehnyt kaikkensa, että teillä – yleisöllä olisi hyvä olla. Mikä helvetti teitä urpoja vaivaa?

Hän myös uhkaili julkaisevansa kuvia häriköistä, elleivät he itse ilmoittautuisi hänen henkilökunnalleen anteeksipyynnön kera. Uhkaus sai kannustuksen lisäksi myös kritiikkiä kommenteissa.

– Varmaan tiedät et sä et saa julkaista kenenkään kuvia vaikka minkä rikoksen on tehnyt? Tämäkö on sit hyvä roolimalli kun yrittää kiristää näitä urpoja? Eli kiristys on ok?

Laulaja vastasi kritiikkiin.

– Jos nyt sivutetaan täysin itse asia mistä tässä on kyse niin juu, ehkä olisi pitänyt jättää tämä ”kiristys” pois. Mutta, onneksi se johti tilanteeseen missä tapahtunutta pahoiteltiin, ja josta me kaikki asianomaiset varmasti otimme opiksemme!😍

Jannika jatkoi vielä asiaa seuraavassa julkaisussa ja moitti tapahtuman järjestäjiä ikävän tilanteen mahdollistamisesta.
-Toisin kuin paikan toiminnanjohtaja Aamulehteen antamassaan lausunnossa väittää, on häiriötä aiheuttavista henkilöistä ilmoitettu ravintolan henkilökunnalle useita kertoja – niin ennen välikohtausta, kuin sen jälkeenkin.

Myöhemmin Jannika lisäsi tekstiin, että tekijät olivat ottaneet yhteyttä ja pahoitelleet tapahtunutta. Samoin laskettelukeskus.

– Myös @ellivuoriresort on nyt pahoitellut tapahtunutta ja luvannut pitää huolen, että vastaavaa ei tapahtuisi. Kiitos. ❤️🙏

Alla kaksi kuvaa, joissa Jannika B pui laajamittaisesti tapahtunutta sekä esiintyvien taiteilijoiden turvallisuuteen liittyviä kysymyksiä.

Lähde ja kuvat: Instagram / Jannika B


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.