Jennifer Aniston: erosta liikkuu vääriä tietoja!

Onnellisena pidetty pariskunta Jennifer Aniston ja Brad Pitt erosivat vuonna 2005. Syyksi eroon on useasti kerrottu Bradin ihastumisen vastanäyttelijäänsä Angelina Jolieen Mr&Mrs Smith -elokuvan kuvauksissa.
Jopa edellä mainitussa filmissä näytellyt Adam Brody kertoo yllyttäneensä Bradia lähestymään Angelinaa. -Periaatteessa minä paritin Bradin ja Angelinan. Kerroin Bradille, ettei hän ole onnellinen Jenniferin kanssa ja Brad päätti tehdä neuvojeni mukaisesti, Brody on kertonut.
Jennifer on asiasta toista mieltä. Vaikka eron jälkeen uutisoitiin laajalti, kuinka Aniston olisi rukoillut Jolieta jättämään miehensä, hän kiistää asian.  -Sanoisin, että kolmiodraama ex-mieheni kanssa ja häneen kohdistuva vihanpito ovat suurimpia väärinkäsityksiä, joita minusta on kirjoitettu. Se on otsikko, joka ei häviä. Se on tarina, jolla ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa, Aniston kertoo.
Jennifer seurustelee onnellisesti näyttelijä Justin Therouxin kanssa ja heidän odotetaan avioituvan vielä tämän vuoden aikana.
Lähde: MTV3