Johanna haukkui isänsä – nyt puhuu Markku Tukiainen!

Uutisoimme aiemmin tänään Johanna Tukiaisen arvostelleen kovin sanoin isäänsä Markku Tukiaista. Blogissaan hän muun muassa kertoo isänsä olevan entinen alkoholisti, peliongelmallinen ja psyykkisesti sairas. Blogikirjoituksen jälkeen isä Markku päätti ottaa julkisesti kantaa tyttärensä tekemisiin, ja ruotii Johannan tilaa pitkällä kirjoituksella omassa, avoimessa Facebook-profiilissaan.
Markku Tukiainen kirjoittaa mm. seuraavasti: ”Ihmiset ihmettelee miksi olen nyt julkisesti puuttunut tyttäreni tekemisiin. Ei tämä mukavalta tunnu, mutta kaikkea muuta on yritetty. En minä Johannalle pahaa halua, mutta mitä muutakaan tässä voi tehdä, kun tyttären itsetuhoinen elämä on jo nyt johtamassa vankilaan?”
 
Isän kirjoituksesta voi päätellä, että Johanna on viime aikoina hyökännyt sanallisesti koko perhettään vastaan. ”Olemme taas saanneet uhkailua osaksemme, Johanna on manipuloinnut ihmisiä ottamaan yhteyttä ja itse lähettelee katkeria ja julmia viestejä perheenjäsenilleen. On luvannut laittaa lisääkin ja uhannut tappaa itsensä, kuten monesti aikaisemminkin”, Markku Tukiainen kirjoittaa.
Lopuksi isä Tukiainen ilmoittaa Johannalle, että hänellä on sunnuntaihin asti aikaa hakea tavaransa perheen omistamasta Helsingin Jollaksessa sijaitsevasta asunnosta, jossa Johanna ja Julia ovat asuneet. ”Ole hyvä ja palauta Jollaksen asuntomme avaimet ja hae tavarasi sunnuntaihin mennessä. Jos et niitä nouda, heitämme ne roskalavalle. En ole sinulle vihainen, enkä halua sinulle mitään pahaa, en vain enää voi tukea synkkää matkaasi kohti kadotusta. Toivon kaikesta sydämestäni, että löydät takaisin luoksemme”, Markku päättää kirjoituksensa.