Johanna haukkui isänsä – nyt puhuu Markku Tukiainen!

Uutisoimme aiemmin tänään Johanna Tukiaisen arvostelleen kovin sanoin isäänsä Markku Tukiaista. Blogissaan hän muun muassa kertoo isänsä olevan entinen alkoholisti, peliongelmallinen ja psyykkisesti sairas. Blogikirjoituksen jälkeen isä Markku päätti ottaa julkisesti kantaa tyttärensä tekemisiin, ja ruotii Johannan tilaa pitkällä kirjoituksella omassa, avoimessa Facebook-profiilissaan.
Markku Tukiainen kirjoittaa mm. seuraavasti: ”Ihmiset ihmettelee miksi olen nyt julkisesti puuttunut tyttäreni tekemisiin. Ei tämä mukavalta tunnu, mutta kaikkea muuta on yritetty. En minä Johannalle pahaa halua, mutta mitä muutakaan tässä voi tehdä, kun tyttären itsetuhoinen elämä on jo nyt johtamassa vankilaan?”
 
Isän kirjoituksesta voi päätellä, että Johanna on viime aikoina hyökännyt sanallisesti koko perhettään vastaan. ”Olemme taas saanneet uhkailua osaksemme, Johanna on manipuloinnut ihmisiä ottamaan yhteyttä ja itse lähettelee katkeria ja julmia viestejä perheenjäsenilleen. On luvannut laittaa lisääkin ja uhannut tappaa itsensä, kuten monesti aikaisemminkin”, Markku Tukiainen kirjoittaa.
Lopuksi isä Tukiainen ilmoittaa Johannalle, että hänellä on sunnuntaihin asti aikaa hakea tavaransa perheen omistamasta Helsingin Jollaksessa sijaitsevasta asunnosta, jossa Johanna ja Julia ovat asuneet. ”Ole hyvä ja palauta Jollaksen asuntomme avaimet ja hae tavarasi sunnuntaihin mennessä. Jos et niitä nouda, heitämme ne roskalavalle. En ole sinulle vihainen, enkä halua sinulle mitään pahaa, en vain enää voi tukea synkkää matkaasi kohti kadotusta. Toivon kaikesta sydämestäni, että löydät takaisin luoksemme”, Markku päättää kirjoituksensa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

 • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
 • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
 • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

6 Kommenttia
 1. yks mimmuli sanoo

  Semmoista se on, kun kaikki kanavat on tukittu, niin lähimmäisiä on enää jäljellä haukuttavaksi.
  Tunnen tyypin. Ei ole jäljellä muuta kuin oma perhe ja sekin on kohta veks´.

 2. Tiesikö hän mihin lähti sanoo

  Johanna otti kaiken irti mitä julkisuudelta sai. Ministerin kaadosta aina isän solvaamiseen. Ei hän hallinnut, ei julkisuutta voi hallita edes olemalla se, mitä julkisuus haluaa sinun olevan. Turhia otsikoita, Suomen naisnykänen. Sillä erolla vain, että Matti otti ja teki nimellään Nykänen todella paljon Suomen eteen. Sitten alkoi suksi lipsumaan, mutta saavutuksia urheilussa nuo möhläykset eivät poista. Johanna Tukiainen on tehnyt julkisuutta möhläyksillään, ei juuri muulla. Artistin ura on vitsi, sivutuote, kuin rahanpesua. Hänen puheitaan ei kukaan tarkista, mutta matkan aikana hänen isänsä kyllä kelpasi mainostamaan kyseenalaisin keinoin julkisuudessa pysyvää Johanna Tukiaista. Hänen täytyisi jättää Suomi, jos aikoo selvitä elävien kirjoihin. Puolikuolleena ei kannata olla, se ei kanna edes Jeesuksen luo, sillä sen miehen eteen on myös nöyrryttävä ja myönnettävä syntinsä. Vain sillä tavalla voi saada kaiken anteeksi.

 3. sandei sanoo

  Tunkki on hirviö ja se kostaa tän nolaamalla vanhempansa.Tunkilta onnistuu valehtelu ja herjaus ja sitä on tulossa tuutin täydeltä,vaikka väittää kunnioittavansa isäänsä.Nyt jo vihjaa jotain vanhempien avioliitosta ja se on merkki siitä,että tunkki alkaa viimeistään ens yönä(nukkuu päivät) paljastukset valhdellen sikana.Se ottaa tietty ensin pillerit ja viinat päähänsä ja sit antaa palaa.Voimia vanhemmille ja pitäkää pintanne!

 4. Pipsa sanoo

  Voi voi Johanna raukkaa ettei ymmärrä mennä hoitoon.
  Koko Suomen kansa nauraa hänelle.Älä hauku vanhempiasi jotka ovat uskovaisia ja varmaan kunnon ihmisiä vaan ota kerrankin asiat niinkun ne on ja myönnä olevasi pahasti sairas.

  1. joepaskofani sanoo

   Minä olen niin tuon muun perheen puolella. Ihan sekasin se tuo Johanna on mennyt. Se on niin sekaisin, että elää jossain hiivatin LAALAA maailmassa. Ei tajua yhtää mitää mitä on tekemässä. Uhkailee ja pieksee ja raivoaa vaan. Sitte kaikki on muitten vika. Ihan oikein tekevät, että ajavat matamin kartanolle. Hoitoon tuommonen pitäs saada.
   Vaan ahneellahan on tunnetusti paskanen loppu,, Huonosti tuossa tulee käymään, kun nytkin menee jo päin veetä.

Jä vastaus

Your email address will not be published.