Johanna lämmitteli suhdetta – Artoa viinipullolla päähän!

Johanna Tukiaisen ja Arto Länsmanin aviolitto päättyy virallisesti tämän viikon perjantaina, mutta vaikka Tukiainen herjaa aviomiestään julkisuudessa jatkuvasti, halusi hän vielä yrittää pelastaa pariskunnan suhdetta. Ilta alkoi romanttisissa merkeissä, mutta päättyi putkareissuun.
Arto Länsman oli eilen juhlimassa itsenäisyyspäivää Tampereella kun Johanna ilmestyi paikalle. Arton kertoman mukaan Johanna halusi tulla lämmittelemään heidän suhdettaan, ja pari söikin yhdessä hienon illallisen. Ongelmat alkoivat kun he päätyivät samaan hotellihuoneeseen. Huoneessa mustasukkaiseksi heittäytynyt Tukiainen raivostui Artolle ja löi miestä punaviinipullolla päähän. Isku oli niin voimakas, että pullo särkyi ja Arto sai päähänsä usean sentin mittaisen verta vuotavan haavan. Hotellin henkilökunta kutsui tapauksen johdosta paikalle poliisit, jotka veivät sekä Tukiaisen, että Länsmanin mukanaan. Arto päästettiin kuulustelujen jälkeen vapaaksi, mutta Tukiainen joutui viettämään yönsä putkassa.
Riidasta huolimatta Johanna otti heti sellistä päästyään yhteyttä Artoon. – Johanna laittoi viestin heti kun pääsi vapaaksi. Haluaa tavata mut tänään, kertoo Arto Länsman.
 


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

 • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
 • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
 • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.

7 Kommenttia
 1. kriitikko sanoo

  ”Hän myös tuhosi koko ilveksen hotellihuoneen Tampereella, jonka ainakin omien sanojensa mukaan minulle myönsikin. Kävin myös valittamassa asiasta hotellin respassa, punaviinit ja ruuat lensivät ympäri sviittiä”siis näin kertoo tuksu.
  En nyt oikein ymmärrä tuota ”jonka ainakin omien sanojensa mukaan minulle myönsikin”
  Tuksu kerrot Arton myöntäneen sulle jotakin,on vain sun kertomus ja nyt kysynkin,löikö Arto itse itseään pullolla päähän?Siinähän nuo punaviinit on lentäneet pitkin huonetta kun rikoit pullon miehen päähän,joten älä valehtele!Onneksi henk.kunta on kutsunut poliisit paikalle ja asia lähtee tutkintaan.
  Sinä kuulut vankilaan,yksinomaan jo sentähden,että olet väkivaltainen tuhotyön tekijä,jolta kukaan ei ole turvassa.Ihmettelen kapakoita,jotka vielä uskaltavat päästää sut sisälle mihinkään,käytökselläsi olet todistanut,että olet vaarallinen lähelläsi oleville ihmisille.Toivottavasti oikeus toteutuu ja pian

 2. TRR1 sanoo

  Hymy vai Seiska järjestänyt tuon tapaamisen, kumman leivissä nyt tämä pariskunta onkaan.
  ” kun Johanna ilmestyi paikalle.”
  Juu, varmasti ihan sattumalta osui paikalle, toki.

 3. Yöh. sanoo

  Johtuukohan tosta kännissä riehumisesta ettei päässyt keikalle Keravalle 5.12….

 4. mm sanoo

  eikö ole aika helppo päätellä kuka puhuu paskaa? Kuinka Metropoli olisi Arton kanssa 7.12. jos Arto olisi joutunut putkaan 6.12. yöllä ja ollut siellä 24h? eikä ketään olemuksen takia putkassa niin kauaa pidetä…

 5. Maria sanoo

  Siis mikäköhän on taas totta? Starassa oli juttua että Arto ollut putkassa yön? Tuksu oli itse kommentoinut tapahtunut facebookissa näin: Tuo ylläoleva txt on kuulemma Bullshittiä! Tuksu: Artoa pidettiin putkassa 24 tuntia koska hän oli niin päihtyneessä tilassa, ettei hän pystytty kuulustelemaan. Hän myös tuhosi koko ilveksen hotellihuoneen Tampereella, jonka ainakin omien sanojensa mukaan minulle myönsikin. Kävin myös valittamassa asiasta hotellin respassa, punaviinit ja ruuat lensivät ympäri sviittiä!
  ELIKKÄ KUKA PUHUU PASKAA??????

  1. Alexis sanoo

   Sehän on selvä,kuka valehteli,eihän tuksu voi myöntää olleensa yön putkassa,koska hänessä EI KOSKAAN ole mitään vikaa.Hotelli kuitenkin vaatii tuksulta korvauksia huoneen sotkemisesta ja ainakin toistaiseksi tuksua epäillään pahoinpitelystä.Täähän on jo lähes jokapäiväistä tuksun osalta.Pitäisköhän sille laittaa käsiin jotkut siveysvyötä vastaavat lukot,kun ei pysty hillitsemään noita näppejään?

 6. Uskovaiset on kovaa porukkaa sanoo

  Kuinkahan hurjaa Johannan meno olisi jos hän ei olisi syvästi uskossa?

Jä vastaus

Your email address will not be published.