Johanna Tukiainen esiintyy ilman alusvaatteita – katso video!

[jwplayer]http://vid.metropoli.net/tuksu_ilman_alusvaatteita.flv[/jwplayer]
Johanna Tukiainen kertoo tällä ennen julkaisemattomalla videolla esiintyvänsä ilman alusvaatteita, huolimatta siitä että hänen mekkonsa on suurimmilta osin läpinäkyvää materiaalia. Tätä paljastelua Tukiainen perustelee sillä, etteivät esimerkiksi sellaiset maailmantähdet kuin Britney Spears tai Paris Hiltonkaan aina käytä alusvaatteita.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

 • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
 • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
 • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

8 Kommenttia
 1. liinu sanoo

  kyl tuossa saisi olla mukana ihan kokovartaloliivit, kun nainen näyttää ihan berliininmakkaralta

 2. Estelle sanoo

  Sille ei nyt vaan voi mitään, mutta sä tuksu olet ruma ja toi sun ”luomuksesi” on myös ruma ja ehdottomasti liian pieni. Menisit kuntokouluun, noi sun ylimääräiset ihralenkit ei häviä, vaikka kuinka käyttäisit tuollaista kreppikankaista kolttua. Tuollaisia käytettiin 60-luvulla, oliko kyseessä krimplene-niminen kangas?

 3. Järkyttynyt sanoo

  Käsittämättömän leuhka ämmä!

 4. heid sanoo

  Miks pitää aina ton jauhaa Britney:stä tai Hilton:ista??Eikai tuo tonttu nyt oikeesti luule,että on samalla viivalla Hollywood tähtien kanssa?!!Vaikka se kuinka jauhaa jenkeistä ja siitä kuinka mahtavaa siel on jne jne,se ei siltikään tee siitä tähteä.Ei edes täällä Suomessa.Suomessakin tätä muijaa vaan pilkataan ja vihataan!Tunkki ei saa täällä keneltäkään kehuja,joten se piettää itse huolen kehumisesta!Muija muuta teekkään,ko kehuu kuinka kaunis on ja hyväkroppanen ja kuinka sillä ois niitä ottajia.Jos niitä kerran niin paljon on ja just näitä jenkkejä monimiljonäärejä,niin miks ei sit iske kii ja anna mennä vaan.Taitaa eikä siis taida vaan on ihan sen omia haaveita ja kuvitelmaa!Yrittää pönkittää omaa huonoa oloa valheillaan johon se uskoo kohta itsekkin!Jos se ei välittäs muiden mielipiteistä niinku on senkin sanonu milj.x,ni miks pitää sit koko ajn määkiä johonki suuntaan kuinka hän on haluttua naista ympäri maata ?:DMuuttas nyt sinne Ruotsiin eikä kertos niitä kuulumisiaan tänne ollenkaan!!Maailman varmaan turhin julkkis mitä on.Pthyiiii!!!

 5. sisko sanoo

  …daa…koko suomi on nähny lehtien ,juutuubin ja muiden ohjelmien kautta neidin ja harvemmin sillä on rinnat piilos saatikka se tussu joten mitä ne alusvaatteet peittäs mitä suomi ei oo jo turtumiseen saakka nähny?

 6. laupea lahna sanoo

  JOhanna on Suomen Britney Spears ja Paris Hilton. Yhteispainossa mitaten siis.

  1. Yvette sanoo

   Aika paskamaista varastaa toisen tyypin nimi tähän. Lahna ei koskaan kirjoittaisi mitään noi itsestäänselvää ja tylsää! Häpeä!

 7. epola sanoo

  Ei vain ollut sopivia tissiliiviä mukana,,kun edellisistä väsyi saumat 😀
  ostakee nyt sille Metroboli edes yhdet sopivat liivit ? ettei kaikki oo niitä D-cupin .. kun CV:ssä jopa kerrotaan JOhannan kuppikoko ..SE ON äF !!!!!! nih !

Jä vastaus

Your email address will not be published.