Johanna Tukiainen hikoilee tuskissaan ja sekoilee sanoissaan

[jwplayer]https://www.metropoli.net/kaupunkilehti/netti-tv/?page=netti-tv&category=999&video_id=969[/jwplayer]
Johanna Tukiainen ja Arto Länsman vierailivat Gringos Locos -ravintolassa Jyväskylässä Arton syntymäpäiväillallisella ja päättivät kokeilla talon tuliseksi väitettyjä ruoka-annoksia. Kansainvälinen daamimme on tunnetusti tulisen ruoan ystävä ja hän on asunut myös pitkään Thaimaassa, joten tulinen ruoka on tullut tutuksi. Gringos Locosin tuhdisti maustetut annokset ovat kuitenkin lähes liikaa
pariskunnan turnauskestävyydelle. Tulinen annos sekoittaa Johannan ajatukset niin, ettei hän osaa päättää juodako Gin Tonicia vai vettä. Kesken aterian pariskunta jopa vaihtaa annoksia, kun Johanna pelkää saavansa sydänkohtauksen. Silmät vettä valuen pariskunta taistelee urhoollisesti tulisia annoksiaan vastaan. Hauska video on nähtävissä vain Metropoli.net-viihdepalvelun nettitelevisiossa, jossa alkaa pian myös reality-sarja Johanna Tukiaisen keikkaelämästä.
Tulisen ruoan ystäville voimme kertoa, että Gringos Locos on tunnettu maamme ehkäpä tulisimmasta ruokalistasta, jota on höystetty mm. maailman tulisimmilla chileillä, Naga Moricheilla. Restamax-konserniin kuuluva Gringos locos on saanut yhteistyökumppanikseen tulisiin mausteisiin ja kastikkeisiin erikoistuneen Poppamies.fi-nettikaupan ja yhteistyön hedelmät ovat tekoripsiä irrottavan tulisia. Ravintolan edustajat tähdentävät, että ruokalistan tulisimpia aterioita tarjoillaan vain asiakkaan omalla vastuulla ja listalta löytyy myös pehmeämmin maustettuja annoksia.