Johanna Tukiainen muutti kampaajansa heteroksi – ja kihlasi hänet!

Johanna Tukiainen kommetoi ex-miehensä Arto Länsmanin kihlausta Iltamakasiinissa väittämällä, että kyseessä olisi silkka kiusanteko häntä itseään kohtaan. Yllättäen Arton kihlausuutista seuraavana päivänä kohublondi löysi itsekin rakkauden ja mennä paukautti kihloihin vieläpä aiemmin homoseksuaalina tunnetun kampaajansa Juhan kanssa.
Tukiainen kertoi vielä 23.1.2013 blogissaan suhteestaan Juhaan seuraavasti: ”Kampajaani Juhan kanssa olemme myös viettäneet iltoja välillä yhdessä… Todella sääli, että hän ei ole hetero, olisimme kaunis pari hänen kanssaan ja kuten jo aiemmin sanoin, kemiamme ja mielipiteemme, sekä huumorintajumme kohtaavat ihan täysin.”
Vain muutama viikko tämän jälkeen Johannalle kävi tuuri, sillä Juha on mitä ilmeisimmin muuttanut seksuaalista suuntautumistaan naisiin menevämpään suuntaan.  Tukiainen päivitti  pari päivää sitten FB-profiiliaan seuraavasti: ”Kihlattuni Juha Immonen nukkuu, siis ihan mielettömän ihanaa nukkua miehen rinnan päällä, joka on suuri ja voimakas. Oon saanut ihan väärän käsityksen, ajattelin että Juha olisi jotenkin pieni ja hento. Mutta hän on tosi komeakasvoinen, älyttömän huumorintajuinen, älykäs ja karismaattinen ihminen ja sellaisia ei ole ihan joka kulmassa.”johanna_tukiainen_koira


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

 • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
 • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
 • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.

3 Kommenttia
 1. fajet sanoo

  Milloinkohan Nti Johanna Tukiainen mahtaa lopetella sepustukset miespuolisista kontakreistaan ja aloittelisi Naispuolisista mieltymyksistään kertomisen , ennen ns,”hyvien”ystävien esiin tuloa .

 2. Fajet sanoo

  Käsityksenimukaan TUKSULLA olisi kerrottavaa myös tyttö”ystävä” rintamaltaan jo pikkuhiljaa!!!!!!

 3. Mire sanoo

  On se Tuksu taitava!!! Käännyttää jo homotkin heteroiksi! Ihmekkös ne viihtyvät hänen kanssaan. Petri Prinsessa tais olla liian homo eikä kääntynyt niin sai kenkää dolsseista?

Jä vastaus

Your email address will not be published.