Johanna Tukiaisen paljastuskirja nyt ennakkomyynnissä!

tuksu-kansi-pieniTilaa kirja ennakkoon TÄÄLTÄ.
Kukaan tuskin kiistää, etteikö Johanna Tukiainen olisi yksi Suomen tunnetuimmista henkilöistä. Tämä eroottisena tanssijana uransa aloittanut kohublondi nousi koko kansan tietoisuuteen raketin lailla vuonna 2008, kun hän paljasti Hymy-lehdelle silloisen Suomen ulkoministerin Ilkka Kanervan lähettäneen hänelle suuren määrän seksuaalissävytteisiä tekstiviestejä.
Kanerva-kohun jälkeen Johanna on pitänyt itseään julkisuudessa erilaisten mediatempausten avulla. Hän myös jatkuvasti ja sumeilematta mainostaa itseään blogeissa, lehtijutuissa, televisiossa, keikoilla ja ylipäätään kaikkialla, missä voi kiinnittää ihmisten huomiota.
Harva kuitenkaan tietää koko totuutta Johanna Tukiaisen glamour-elämästä. Koko kansan Johanna -Paljastuksia kulissien takaa on kirja, joka tarjoaa sensuroimattoman ja karun totuuden Johanna ja Julia Tukiaisen glamour-elämästä heidän lähipiirinsä sekä entisten yhteistyökumppaneiden kertomana. Julia Tukiainen antoi kaksi puhelinhaastattelua kirjaa varten, mutta Johanna itse kieltäytyi haastatteluista.
Tukiaiset ilmeisesti osaavat aavistaa, mitä kirja pitää sisällään, sillä siskokset ilmoittivat tekevänsä kirjasta rikosilmoituksen jo ennen kuin olivat lukeneet siitä riviäkään. Alunperin Satuelämää-nimellä kulkeneen kirjan tekijät ovat saaneet niin paljon yhteydenottoja ja lisäinformaatiota vielä viime päivinäkin, että alkuperäistä julkaisupäivää piti siirtää, jotta lisämateriaalit ehdittiin viimeistellä kirjaa varten. Ennakkomyynti aloitettiin tänään ja kirja julkaistaan kesäkuun alussa.
Kirjasta tulee myyntiin rajoitettu painos, joten suosittelemme tilaamaan sen jo ennakkoon.
100 ensimmäistä ennakkotilaajaa saavat DVD:n, joka sisältää runsaasti ennen julkaisematonta kuva- ja videomateriaalia!
Tilaa kirja ennakkoon TÄÄLTÄ.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

 • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
 • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
 • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

5 Kommenttia
 1. Tuksufani sanoo

  Hei,
  Osaatteko sanoa mikä päivämäärä kirja ilmestyy kesäkuussa ja minä päivämääränä ennakkotilaukset postitetaan? Kiitos paljon vastauksesta jo etukäteen!

  1. Metropoli sanoo

   Alustava julkaisupäivä on 13.6. Ennakkotilaukset postitetaan heti kun kirjat saadaan painosta.

 2. Wonderland sanoo

  Tilasin kirjan ja kun kerroin kavereille tilaavat omat tai lainaavat minulta. Kyllä tuosta kirjasta tulee vielä keräilykappale!

 3. ooooo.... sanoo

  Mikä paljastuskirja? Tukiainen on paljastanut kaiken alapäätään myöten, ei voi olla enää mitään paljastettavaa. Kuka näitä kirjoja ostaa?

 4. JepJep sanoo

  Mitähän uutta siinä kirjassa mahtaisi olla,mitä me ei vielä tiedettäis????Heh heh…Pöljät rahastaa ressukoilla,kirjan tuotto kuuluisi tuksuille kokonaan!

Jä vastaus

Your email address will not be published.