John Malkovich raakana merirosvona uudessa seikkailusarjassa

http://youtu.be/gJdrrHm3HhY
Crossbones on uusi toimintasarja, jossa palkittu näyttelijä John Malkovich esittää merirosvo Mustapartaa, joka on kiihkeämpi, arvaamattomampi ja psykoottisempi versio Hannibal Lecteristä.
Viaplay Premiere on uusi konsepti, jonka puitteissa Viaplay saa yksinoikeuden valikoituihin ensi-iltoihin. Uuden konseptin ensimmäisenä sarjana Suomessa nähdään toimintasarja Crossbones, joka on uusi tulkinta merirosvo Mustaparran tarinasta. Verenhimoista konnaa näyttelee John Malkovich, ja englantilaista kirurgia, joka saa tehtäväkseen surmata Mustaparran, näyttelee Richard Coyle.
– Mielestäni tarinan päähenkilö on Tom Lowe, englantilainen kirurgi, jonka tehtävänä on hakea Mustaparran pää. Erinomaisesti kirjoitetun roolin näyttelee englantilainen Richard Coyle. Hän on harjaantunut, komea ja lahjakas näyttelijä, jolla on upea ääni, sanoo John Malkovich.
Jännittävä 1700-luvulle sijoittuva draama pursuaa jännitystä, pahuutta ja verta. Sarja saa ensi-iltansa Viaplaylla 31. toukokuuta vain pari tuntia Yhdysvaltojen ensiesityksen jälkeen.
Crossbones on uuden konseptin ensimmäinen sarja ja vasta alkua. Tiedossa on lisää ensi-iltoja yksinoikeudella. Tuntuu hienolta, että voimme jatkossa tarjota katsojillemme parhaimpia sarjoja, sanoo MTG:n Chief Digital Officer ja Viaplayn toimitusjohtaja Rikard Steiber.
Viaplay-palvelu toimii tietokoneissa, Android- ja iOS-älypuhelimissa, tableteissa, LG:n, Philipsin ja Panasonicin älytelevisioissa sekä Xbox 360, PlayStation 3 ja PlayStation 4 -pelikonsoleissa.