Joni Virtanen: Jouduin salaamaan homouteni ja se oli raskasta


26-vuotias helsinkiläinen Joni Virtanen on omien sanojensa mukaan monien ”kohublondien” ystävä, joka on nyt ruvennut kirjoittamaan elämästään uutta blogia.
Virtanen tunnetaan Nelosella esitetystä Hottikset-sarjan ensimmäisestä tuotantokaudesta, jolloin hän piipahti muutamassa jaksossa ystävänsä Juha Immosen rinnalla. 7 päivää -lehdessä Virtanen on ollut esillä muutamia kertoja negatiivisissa merkeissä liittyen Johanna Tukiaiseen.
Nyt Virtanen avautuu uuden bloginsa ensimmäisessä kirjoituksessa homoudesta ja miten se on vaikuttanut hänen elämäänsä nuorukaisena. Hän tiesi olevansa homoseksuaali jo 13-vuotiaana, mutta joutui salaamaan asian perheessä, jossa ei ”homoutta suvaittu”. 16-vuotiaana hän alkoi haaveilla julkkikseksi pääsemisestä.
– Haaveilin 16-vuotiaana kovasti julkkisena olemisesta, se tarkoitti minulle tuolloin rahaa, valtaa ja pakotietä todellisuudesta. Ai mitä halusin pakoon? Minulla on ollut aika tapahtumarikas lapsuus/nuoruus ja tulen jatkossa kirjoittamaan siitä omat lukunsa, mutta näin lyhyesti esim koulukiusaaminen, siihen päälle jouduin peittelemään homouttani, jonka tiesin jo 13vuotiaana, mm. nämä seikat aiheutti sen että maailmankatsomukseni oli hyvin vääristynyt. Myöhemmin olen sen kantapään kautta ymmärtänyt, kun lähipiirissäni on paljon vahvasti esillä olevia julkisuuden henkilöitä, että julkisuus ei ole lahja tai etuoikeus, se on monesti myös rasite ja valtava sellainen, varsinkin kun mediassa käsitellään mielellään vastoinkäymiset kissankokoisin kirjaimin, Virtanen kirjoittaa.

Drag queenina esiintymistä harrastava Virtanen on aiemminkin kirjoittanut blogeja sekä julkaissut vlogia. Hän on myös tehnyt räp-kappaleen Niko Saarisesta ja ottanut käsivarteensa idolinsa Saara Aallon tatuoinnin, jota esiteltiin Britannian The Xtra Factor -ohjelmassa. Ohjelman tuotantotiimi oli häneen yhteydessä ja kysyi saisivatko he näyttää hänen tatuointiaan The Xtra Factoryssa.
– No tottakai suostuin ja nyt tatuointini on ehkä maailman kuuluisin! : ) Eli jos ei tullut selväksi, niin kyllä! Olen kova Saara Aalto fani! Onnea Saaralle huikeesta X Factor matkasta, upeista esityksistä ja inspiroivasta persoonastaan.
Lue koko kirjoitus ”Jouduin salaamaan homouteni ja se oli raskasta” Joni Virtasen blogista.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Jä vastaus

Your email address will not be published.