Juhannuksena mennään bussilla

Juhannus tuo muutoksia bussiliikenteeseen ja tarkat aikataulutiedot saa Matkahuollosta. Juhannus on myös vuoden vilkkain matkustusajanjakso, joten matkaliput kannattaa ostaa ajoissa. Eniten matkustajia on liikkeellä torstaina 21.6. ja juhannusaaton aamupäivänä 22.6.
Juhannuksen pyhät aiheuttavat muutoksia bussiaikatauluihin. Erityisesti juhannusaaton iltana sekä juhannuspäivänä vuoroja liikennöidään rajoitetusti. Bussien aikataulutiedot juhannuksen poikkeukset mukaan lukien saa Matkahuollon internetsivuilta osoitteesta matkahuolto.fi ja mobiiliversiona osoitteesta m.matkahuolto.fi. Aikatauluhakuun kannattaa syöttää tarkka lähtöpäivä, jotta hakupalvelu osaa huomioida myös poikkeusliikenteen.
Aikataulut voi tarkistaa myös puhelimitse Matkahuollon palvelunumerosta 0200 4000, joka on avoinna kaikkina viikonpäivinä ympäri vuorokauden. Numerossa palvelee Matkahuollon asiakaspalvelukeskus ma-pe klo 8-17. Muina aikoina ja myös pyhäpäivinä palvelunumerossa aikataulutiedusteluihin vastaa Eniro Sentraali Oy. Puhelun hinta on 1,99 €/min + pvm. Pikavuorojen aikatauluja voi katsoa lisäksi YLE:n teksti-tv:n sivulta 440.
Liput etukäteen
Juhannuksena matkustavien kannattaa hankkia bussi- ja paikkaliput jo etukäteen Matkahuollosta. Pika- ja useisiin vakiovuoroihin voi varata bussi- ja paikkaliput puhelimitse numerosta 0200 4000 ma-pe klo 8-17. Puhelimitse varatut liput voi lunastaa Matkahuollon omista toimipaikoista ja R-kioskeilta. Bussiliput voi myös ostaa internetistä Matkahuollon sivuilta. Samalla voi varata haluamansa istuimen bussissa. Juhannuspyhien sekä niitä seuraavan maanantain 25.6. netti- ja paikkaliput voi hankkia ja lunastaa torstaihin 21.6. klo 13.00 mennessä.
Tutustu Matkahuollon palveluihin myös Facebookista http://www.facebook.com/matkahuolto ja Twitteristä http://twitter.com/matkahuolto sekä Matkahuollon Kahvila -blogiin osoitteessa http://kahvila.matkahuolto.fi.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.