Hyvinvointivalmentaja Jutta Larmin tytärpuoli Camilla Jussila on seurustellut jo useita kuukausia mallina tunnetun Benjamin Ahlbladin kanssa. Pari ei ole salaillut suhdettaan, vaan on julkaissut aktiivisesti kuvia toisistaan sosiaalisessa mediassa.

Aiemmin Salatut elämät -tähti Eva Adamsonin kanssa seurustellut Benjamin on kaikessa hiljaisuudessa liittynyt rohkeista kuvista tunnetulle OnlyFans-sivustolle. Hän kauppaa kuviaan ja videoitaan 20 euron kuukausihintaan.

– Tein OnlyFans-tilin. Tässä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää: Haluan tehdä hyvinvoinnista ja mielenterveydestä seksikkään. Jaan treenivideoita, ennennäkemätöntä materiaalia, lähikuvia ja paljon muuta! Pääset keskustelemaan kahdestaan kanssani, joten laita viestiä, Benjamin kirjoittaa Instagram-videonsa yhteyteen, jossa mainostaa OnlyFans-tiliään.

Australiassa asuneen ja mallinuraa luoneen Benjaminin rohkeita kuvia on vuotanut ulkomaalaisille keskustelupalstoille. Hän poseeraa kuvissa ilman rihman kiertämää kriittiset paikat piilossa.

Camilla Jussila on edesmenneen ternimaitoyrittäjä Petteri Jussilan tytär ja Jutta Larmin tytärpuoli. Hän osallistui vuonna 2017 Miss Suomi -kilpailuun.

Lue myös:

Oho! Jutta Larmin tytärpuoli ja Salkkarit-tähden exä: Suhde!