JYP on tuonut markkinoille 115-kiloiselle kansansuosikki-hyökkääjä Jonne Virtaselle omistetun nimikkopurilaisen. Jonne-burger tuotiin markkinoille Synergia-areenan JYP-ravintola Hurrikaanissa, jossa purilainen tuli myyntiin neljännen ja ratkaisevan Ilves-JYP –neljännesfinaalin riehakkaissa tv-/kisastudiotunnelmissa. Jonne-burgerit tekivät kauppaansa illan aikana hyvin ja niitä tullaan myymään jatkossakin ravintola Hurrikaanin kisastudioissa.

– Ajatus lähti siitä, että kiekkoa seuraava väki haluaa myös screeniltä peliä jännittäessään syödä jotain suolaista ja mielellään vielä käsinsyötävää grilliruokaa, taustoittaa Ravintola Hurrikaanin keittiöpäällikkö Miku Leppälä.

Edellisen JYP-Ilves -pelin sankariksi noussut Jonne Virtanen on hyvän ruuan ystävä ja näin ollen keittiö selvitti, mikä olisi Jonnen suosikkipurilainen.

– Jonnen mielestä hyvässä purilaisessa pitää olla pekonia, suolakurkkua ja juustoa, turhat rehut voi jättää luonnollisesti pois, naurahtaa Hurrikaanin kokki Joni Karppanen.

Pienellä tuunauksella näistä vinkeistä luotiin tuo lähitulevaisuudessa kenties  Hurrikaanin kisastudio-klassikoksi muodostuva tuhti purilainen.

– Yhdistettiin toivotut tuotteet, valittiin leiväksi yhteistyökumppanimme Elosen Artessa ja lisättiin pari salaista ainesosaa. Täyttävä, vaikkei niin kevyt annos syntyi hienon yhteistyökuvion aikaansaannoksena, myhäilee Leppälä.