Kaksi uutta viihdyttävää latauspeliä iPhonelle ja PlayStation 3:lle

PAN Vision Finland Oy julkaisee kaksi viihdyttävää latauspeliä, joista toinen on saatavana Applen iOS-laitteille ja toinen PlayStation 3:lle. Toinen peleistä on suomalaisen Kuuaseman kehittämä Seaport.
Seaport

Onko sinusta johtamaan vilkkaasti liikennöityä satamaa? Nopeat sormet ja taktinen ajattelu ovat tarpeen tässä hauskassa pelissä. Opasta purjeveneitä, luksusristeilijöitä ja tankkereita kiireisessä satamassa. Haali rahaa ja osta päivityksiä satamarakennuksiin. Jos pärjäät hyvin, pääset uusiin satamiin uusien haasteiden pariin. Onnistutko välttämään törmäykset, keräämään palkinnot ja saavuttamaan suunnattoman menestyksen Seaportissa?
Seaport on suomalaisen Kuuasema-pelistudion kehittämä peli. ”Seaport on todella koukuttava ja hyvin viimeistelty peli, josta voi ylpeänä sanoa, että ’Me teimme sen!’. Peliin pääsee nopeasti sisään, mutta sen lopettaminen onkin hankalampaa, sillä sitä haluaa aina pelata vielä yhden kerran. Haluan myös kiittää pelin julkaisijaa PAN Visionia, joka teki projektin meille helpoksi”, sanoo Kuuaseman toimitusjohtaja Pekka Tanskanen.
Seaport on julkaistu iPhonelle ja iPod Touchille sekä HD-versiona myös iPadille. Pelin ensimmäinen satama on ilmainen ja muita tasoja voi hankkia pelin edetessä suoraan sen sisällä. Seaportissa on 10 ilmaista tasoa. Pelissä on kaikkiaan 70 toiminnantäyteistä tasoa seitsemässä upeassa satamassa. Peli on ainutlaatuinen yhdistelmä 3D-grafiikkaa, viivanpiirtoa ja ajanhallintaa. Pelissä on yli 10 saavutettavaa palkintoa ja saavutukset voi myös jakaa ystävien kanssa Facebookissa.
Max & the Magic Marker: Gold Edition

Tanskalainen pelinkehittäjä Press Play on tuonut Max & the Magic Marker: Gold Edition -pelin PlayStation Network -verkkopalveluun. Kekseliäs ja luovuuteen perustuva peli sijoittuu piirustusten maailmaan. Aiemmin pc-, mac-, WiiWare- ja iOS-pelialustoilla menestynyt ja palkittu peli saapuu PlayStation 3 -pelikonsolille uusituin ominaisuuksin. PlayStation 3 -versio pitää sisällään teräväpiirtografiikat, uudet haastavat päävastustajatappelut sekä tuen Sony PlayStation Move -liikeohjaukselle.
Max & the Magic Marker: Gold Edition vie pelaajat maailmaan, jossa piirustukset ja raapustukset heräävät eloon. Pelaajan ohjastaman Maxin on syöksyttävä läpi 58 pelitason, ylittää esteitä, ratkaista pulmia ja nujertaa vihollisia. Haasteisiin vastataan vapaalla piirtämisellä, nokkelilla aivoituksilla ja terävällä oivalluskyvyllä.
Peli perustuu aidontuntuiseen fysiikanmallinnukseen. Lähes mitä tahansa esineitä ja työkaluja voidaan piirtää pelimaailmaan ja hyödyntää niitä ainutlaatuisella tavalla. Olivatpa ne sitten hökkeleitä, portaita, siltoja, katapultteja tai jopa kuumailmapalloja – vain mielikuvitus on rajana.
Lisätietoja internetissä
www.seaportgame.com
www.maxandthemagicmarker.com
Kuuasema on kokenut suomalainen pelistudio, joka kehittää korkealuokkaisia mobiili- ja verkkopelejä yhdessä julkaisijakumppaneidensa kanssa. Julkaisijoihin kuuluvat esimerkiksi PAN Vision, GameHouse, EA Mobile, Nokia, Sulake ja Digital Chocolate. Kuuasema on tuottanut yli 40 laadukasta ja palkittua peliä viimeisen seitsemän vuoden aikana. www.kuuasema.com
Press Play on tanskalainen pelistudio, joka on voittanut useita palkintoja julkaisemallaan Max & the Magic Marker -pelillä. Yritys on perustettu vuonna 2006 ja työntekijöitä sillä on 11 henkeä. www.pressplay.dk


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Kommentit
Lataa...