Kalastaja sai saaliiksi merihirviöitä – pelottavat kuvat leviävät somessa

Kun ajatellaan miten pelottavilta hirviöt näyttävät elokuvissa ja piirustuksissa, tulee helposti toivoneeksi ettei sellaisia olentoja olisi oikeasti olemassa. Valitettavasti niitä kuitenkin löytyy sellaisista maailman kolkista, joita ihminen ei ole vielä kunnolla kartoittanut, tai joissa käydään hyvin harvoin.
Yksi suurimmista kartoittamattomista maapallon alueista ovat suurten valtamerien syvyydet. Olemme nähneet monia pelottavia kuvia valtameren syvyyksien asukeista, mutta venäläinen kalastaja on saanut saalikseen sellaisia olentoja, että heikompaa hirvittää.

Murmanskilaisesta syvän meren troolarilla työskentelevästä Roman Fedorstovista on tullut somejulkkis julkaisemiensa saaliskuvien ansiosta. Kuvissa komeilee mm. kaksimetriseksi kasvava kaulushai, jonka suussa on 300 neulanterävää kolmikärkistä hammasta. Joidenkin tutkijoiden mukaan juuri kaulushai on voinut olla monien merikäärmelegendojen aiheuttaja pitkulaisen muotonsa takia.
Alla olevat olennot elävät meren syvyyksissä, mutta joskus niitä pulpahtelee lähemmäs pintaa veden paineen vaihteluiden ansiosta. Tämä fakta ja Fedorostovin kauhugalleria saavat varmasti monet miettimään kahdesti ennen edes varpaidensa työntämistä meriveteen.


 


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Jä vastaus

Your email address will not be published.