Henna Kalinaisen raju tilitys julkisuudesta: ”Olen myynyt itseni halvalla ja suostunut lähes kaikkeen”

Raskaana oleva tosi-tv-konkari Henna Kalinainen muistelee Metropolille pitämässä blogissa julkisuusuraansa. Hän oli vasta 17-vuotias, kun hänet valittiin 7 päivää -lehden Tähtityttö-kuvauksiin. Hänelle maksettiin kuvauksista 200 euroa.

Tuohon aikaan hän kävi kuvattava useilla ammattikuvaajille ja osallistui mallikilpailuihin. Hänet valittiin The Babes -sivuston äänestyksessä parhaimman näköiseksi tytöksi. Palkintona oli mallikuvaukset, josta hän on julkaissut yhden otoksen blogissaan. Kuvassa hän poseeraa alusvaatteissa.

Harmi, että suurin osa kaikista kuvista on jossain, mistä niitä ei ikinä enää löydä. en muista tuon ensimmäisen kuvaajan nimeä ja osalla ei ole kuvia ollut enää. Silloin sain niitä cd-levyille mitä minulla ei enää ole, Henna Kalinainen kirjoittaa blogiinsa.

Rohkeiden kuvien suosio herätti tunnetun jalkapalloilijan huomion. Kohun seurauksena häntä kysyttiin mukaan vuoden 2008 Big Brother -ohjelmaan. Hän asteli taloon, jossa tapasi myös entisen aviomiehensä Antti Kurhisen.

Itseni mielestä en ole hyödyntänyt julkisuuttani ehkä tarpeeksi hyvin vaan enemmänkin kärsinyt siitä. Olen myynyt itseäni lehtiin ns. halvalla ja suostunut lähes kaikkeen mihin pyydetään.

Nykyään olen jo oppinut ja osaan sanoa ei enkä lähde ilmaiseksi pelkän esillä olemisen ilosta mihinkään. Mutta tiedättehän, että kun on nuori ja päivätyöstä käy biletys ja mallikuvauksissa käyminen ja lehdet tarjoavat sinulle yli normaali kuukausitason palkkaa lisähuviksi niin houkutus oli silloin aika suuri.

Lue Hennan blogimerkintä ja katso rohkea alusvaatekuva täältä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.