Kauppojen ja kampaamoiden aukioloajat vapautettiin – hän tiesi äänestystuloksen etukäteen!

Eduskunta on tänään päättänyt, että vähittäiskauppojen sekä parturi- ja kampaamoliikkeiden aukioloajat vapautetaan. Aukioloaikojen vapauttamisen puolesta äänesti 131 kansanedustajaa ja sitä vastusti 50.

Uusi laki tarkoittaa, että aukioloja koskevia poikkeuslupia ei enää tarvita. Kauppakeskuksessa tai vastaavassa toimivan yrittäjän oikeus yhteen vapaapäivään viikossa kuitenkin säilyy.
SDP:stä viime keväänä Kokoomukseen loikannut Juhana Vartiainen tiesi jo etukäteen, että esitys tullaan hyväksymään. Asia selviää Vartiaisen blogikirjoituksen aikamuodosta ”hyväksytään”.
– Hallituksen esitys kauppojen ja kampaamoliikkeiden aukioloaikojen vapauttamisesta hyväksytään eduskunnassa tiistaina 15.12.2015, Vartiainen kirjoitti blogissaan.
Vartiainen perusteli kirjoituksessaan tulevan päätöksen hyviä puolia.
– Vapaammat kaupan aukioloajat merkitsevätkin ihan tavallisille kuluttajille ja yrityksille suurempaa vapautta löytää toisensa markkinoilla. Jos joku haluaa ostaa maitoa tai kohentaa kampaustaan keskellä yötä tai sunnuntaina ja toinen on halukas näitä tuotteita ja palveluja myymään, niin miksi ei.

Juhana Vartiainen


Saat kympillä 60 euroa pelirahaa ja ilmaiskiekat

Yhdellä 10 € talletuksella saat

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Deadiin
  • Bratislavan kasinomatkan arvonta

Jä vastaus

Your email address will not be published.