[jwplayer]http://youtu.be/Gq7ZgXz_YLc[/jwplayer]
Danny on Yhdysvalloissa Bridgewaterin kaupungissa asuva 6-vuotias poika, jolla on lievä puheongelma ja selkeästi muista poikkeava pukeutumistyyli. Dannya on näistä syistä kiusattu koulussa ja kun hänen jalkapallojoukkueensa isommat pojat kuulivat asiasta, he päättivät osoittaa tukevansa Dannya liikuttavalla tavalla. Danny toimii joukkueessa vedenkantajana ja koko joukkue, yhteensä 45 lasta, päätti toteuttaa Danny-päivän, jolloin he kaikki pukeutuivat kuin Danny – pikkutakkiin ja solmioon!
Dannyn äiti kertoo pojan itkeneen tempauspäivän iltana mennessään nukkumaan. Kun äiti kysyi miksi hän itki, Danny kertoi tunteneensa että häntä oikeasti rakastetaan.
Katso koskettava video artikkelin yläosasta.
Lähde: Voice, WCVB Channel 5 Boston
[button1 url=https://www.betsafe.com/fi/specialoffers/seven-deadly-sins?utm_source=BS-FI-13Q4-Online%20eComm&utm_content=BS-FI-131114-7DEADLYSINS-728X90-ALT1A-NOLOOP&WT.mm_source=BS-FI-13Q4-Online%20eComm&WT.mm_medium=Standard%20Banner&WT.mm_content=BS-FI-131114-7DEADLYSINS-728X90-ALT1A-NOLOOP&WT.mm_campaign=&WT.tsrc=MediaMind]VOITA OIKEA RALLIAUTO![/button1]