Klassikomerkki julkisti viralliset kisakalsarit

Suomessa ja Ruotsissa 3.–19.5. pidettävät jääkiekon MM-kisat lähestyvät ja kisahuuma kasvaa. Kotimainen klassikkomerkki Black Horse on valmistanut toistamiseen todellisille jääkiekkofaneille viralliset MM-kisakalsarit, joissa kisatunnelmaan virittäytyminen onnistuu parhaiten. Hyvin istuvat, joustavasta materiaalista valmistetut kisakalsarit takaavat miellyttävän MM-kisaelämyksen kotisohvalla – pakkauksesta voi löytyä myös yllätys, joka kiidättää lätkäfanin varsinaiseen kisakatsomoon: Black Horse -alusasuihin on laitettu koodi, jolla voi voittaa kahden hengen lippupaketin MM-otteluun.
9bfef5695c538429_400x400arBlack Horse -kisakalsarit takaavat miellyttävän kiekkotunnelman
Black Horsen MM-kisamallisto virittää koko perheen kiekkotunnelmaan – mallistosta löytyvät sporttiset alusvaatteet miehille, pojille, tytöille ja naisille. MM-kisamallistoon kuuluu boxereita, alushousuja ja hihattomia aluspaitoja, joissa lätkätunnelma on taattu. Laadukkaasta puuvillasta ja joustavuutta tuovasta elastaanista valmistetuissa MM-kisa-alusvaatteissa on muiden Black Horse -tuotteiden tapaan panostettu istuvuuteen ja kestävyyteen, jotta kotijoukkueen kannustaminen on mahdollisimman joustavaa ja miellyttävää.
– Viime vuonna lanseeratut MM-kisakalsarit olivat erittäin suosittuja ja halusimme jatkaa perinnettä. Jääkiekon MM-kisoihin liittyvä tiivis me-henki ja kaveriporukalla järjestetyt kisakatsomot inspiroivat meitä kalsareiden tuotteistamiseen, kertoo Nanso Groupin Brand manager Pirjo Autio.
Black Horsen MM-kisamalliston päävärit ovat kirkkaat punainen, sininen ja valkoinen. Vahvat, raikkaat värit yhdistettynä kisojen tähtimäiseen logoon takaavat iloisen kisatunnelman.
MM-kisakalsarit voivat viedä kotikatsomosta kisapaikalle

Black Horsen MM-kisa -alusasuihin on laitettu koodi, jolla voi voittaa kahden hengen lippupaketin MM-otteluun. Kalsarit voivat siis kiidättää lätkäfanin kotisohvalta suoraan kisakatsomoon. Palkintoja on yhteensä 450 ja myös Facebookissa arvotaan 50 palkintoa. Black Horse –kiskalsareita voi ostaa myös verkkokaupasta osoitteesta nansoshop.com.
 


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.