Klassikomerkki julkisti viralliset kisakalsarit

Suomessa ja Ruotsissa 3.–19.5. pidettävät jääkiekon MM-kisat lähestyvät ja kisahuuma kasvaa. Kotimainen klassikkomerkki Black Horse on valmistanut toistamiseen todellisille jääkiekkofaneille viralliset MM-kisakalsarit, joissa kisatunnelmaan virittäytyminen onnistuu parhaiten. Hyvin istuvat, joustavasta materiaalista valmistetut kisakalsarit takaavat miellyttävän MM-kisaelämyksen kotisohvalla – pakkauksesta voi löytyä myös yllätys, joka kiidättää lätkäfanin varsinaiseen kisakatsomoon: Black Horse -alusasuihin on laitettu koodi, jolla voi voittaa kahden hengen lippupaketin MM-otteluun.
9bfef5695c538429_400x400arBlack Horse -kisakalsarit takaavat miellyttävän kiekkotunnelman
Black Horsen MM-kisamallisto virittää koko perheen kiekkotunnelmaan – mallistosta löytyvät sporttiset alusvaatteet miehille, pojille, tytöille ja naisille. MM-kisamallistoon kuuluu boxereita, alushousuja ja hihattomia aluspaitoja, joissa lätkätunnelma on taattu. Laadukkaasta puuvillasta ja joustavuutta tuovasta elastaanista valmistetuissa MM-kisa-alusvaatteissa on muiden Black Horse -tuotteiden tapaan panostettu istuvuuteen ja kestävyyteen, jotta kotijoukkueen kannustaminen on mahdollisimman joustavaa ja miellyttävää.
– Viime vuonna lanseeratut MM-kisakalsarit olivat erittäin suosittuja ja halusimme jatkaa perinnettä. Jääkiekon MM-kisoihin liittyvä tiivis me-henki ja kaveriporukalla järjestetyt kisakatsomot inspiroivat meitä kalsareiden tuotteistamiseen, kertoo Nanso Groupin Brand manager Pirjo Autio.
Black Horsen MM-kisamalliston päävärit ovat kirkkaat punainen, sininen ja valkoinen. Vahvat, raikkaat värit yhdistettynä kisojen tähtimäiseen logoon takaavat iloisen kisatunnelman.
MM-kisakalsarit voivat viedä kotikatsomosta kisapaikalle

Black Horsen MM-kisa -alusasuihin on laitettu koodi, jolla voi voittaa kahden hengen lippupaketin MM-otteluun. Kalsarit voivat siis kiidättää lätkäfanin kotisohvalta suoraan kisakatsomoon. Palkintoja on yhteensä 450 ja myös Facebookissa arvotaan 50 palkintoa. Black Horse –kiskalsareita voi ostaa myös verkkokaupasta osoitteesta nansoshop.com.