Koko kansan Johanna, osa 2

[jwplayer]http://youtu.be/TGnXARMMTss[/jwplayer]
Koko kansan Johanna -realitysarjassa seurataan Johanna ja Julia Tukiaisen sekä Arto Länsmanin edesottamuksia tämän syksyn yökerhokiertueella ympäri Suomea.
Sarjan toisessa osassa Johanna selvittelee Arton katoamista ja lähtee seurueineen keikalle Lappeenrantaan, jossa pariskunta riitelee yksityisesti ja julkisesti. Ohjelmassa nähdään myös Arton härski selvitys kahden viikon katoamisestaan, mutta antaako Johanna anteeksi ja mistä Johanna kiittää Jumalaa?


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

 • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
 • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
 • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.

34 Kommenttia
 1. tiina sanoo

  kukahan on ollut arton mielessäö kun se on johannan kanssa bylsinyt

 2. paskaperse sanoo

  toi muija pitäis viedän saunantaakke ja ….kehua sitä?

 3. huumoria sanoo

  Tämähän on parempaa parodiaa kun mikään muu!
  Johanna tehosäätää pilleripäissään siskon kanssa ja haukkuu maksullisia naisia vaikka itsekin sitä ovat tehneet.
  Aivan todella hupikoomista katsottavaa, kiitos metropoli!!!

 4. SepiKalliosta sanoo

  Tuksu haukkuu Kalliota ja Aleksis Kivenkatua. Hän heilu 2 viikkoa sitten viimeksi viinapäissään siellä. 😀

 5. T.K.A sanoo

  KAUNIIN JA ÄLYKKÄÄN VAIMON *nauraaa mistä kohti toi eukko on kaunis ja älykäs!! arto on kyl ihan paras!!! vedättää tota possuu ihan 6-0

 6. Palle Koo sanoo

  Arto vaikuttaa jotenkin rauhalliselta ja huolettomalta, jopa sympaattiselta lapinmieheltä. Kuppia on pakko ottaa kun rouva on koko ajan kimpussa. Been there, done that.

 7. vuosimalli64 sanoo

  samat tyypit jotka seuraa big brotheria seuaaa J. Tukiaisen elämää. Tuntuuko oma elämä täydellisltä kun saa ”potkia” ja tirkistellä toisia??

 8. tiptap sanoo

  Onko ihmekään, jos Arto katoilee kun Johanna jatkuvasti sättii ja haukkuu? Arto on kuitenkin esim. tukena Tuksun keikoilla ja muutenkin fiksumpi tapaus. Vähän viinaan menevä, mutta ei taida olla tuossa avioliitossa ainoa.
  Arto on symppis ^,^

 9. Mun kotikatu sanoo

  Aleksis Kiven kadulla ei oo enää vuosiin ollu huoria.

 10. Kipa sanoo

  Siis huaah… kuka tollasta sontaa jaksaa kattoo… :3

 11. torso sanoo

  tässähän tuntee itsensä fiksuks

 12. Oh my god sanoo

  voi apua…

 13. Tsemppiä! sanoo

  Hahaha, Jossu ja Arsihan vetivät hyvän shown!
  Ettekö tampiot tajua, errä toi oli esitystä.
  Sai ihan nauraa.

 14. makery sanoo

  mua eniten säälittää noi koirat 🙁 voih niitä :///!!! huostaan vaan koirat !

 15. tuksu fani sanoo

  Eikö näitä vois laittaa suosiolla youtubeen? Pätkii aivan mahdottomasti..

 16. nipsutin sanoo

  Hyvä et Johannan kaltaisia julkkiksia on olemassa. On oma itsensä ja uskaltaa sanoa asiat miten ne on. MUTTA miten voi vain toinen silmä reagoida ripsiliimaan allergisesti? Tuntuu pahasti että INHOTTAVA ARTON KUVOTUS on satuttanut Johannaa!!! VASTENMIELISTÄ ARTO!!! Ja Johanna on ihana! ♥ Pidä lippu korkealla
  -terkut porvoosta

 17. Hoho sanoo

  Vastenmielistä.

 18. Sipsi sanoo

  Hyi *** miltä pubiruusulta toi Julle näyttää!!!!!

 19. Jerry Cotton sanoo

  Jokainen keikka alkaa arton mollaamisella: tuksu katsoo yleisöön ja puhuu artolle: Millainen mies katoaa kahdeksi viikoksi. Arto oletko mies onko sulla selkärankaa arto rakastatko mua oikeasti arto hei. Katsokaa nyt yleisö, onko tämä mies vai hiiri?
  ja ihan lärvit. prkl tuksu….

 20. Hyvä Sylvi sanoo

  Kannattaako kehuskella olevansa muka suora ja rehellinen, jos ainoa julkituotava viesti on oma rajaton tyhmyys, rivous ja täydellinen käytöstapojen puute.
  Älytöntä ihannoida suoruutta erillisenä ominaisuutena. Muutama tyrannikin on ollut todella ”suora” ja tappanut lonkalta kaikki, jotka olivat eri mieltä heidän kanssaan.
  Johanna ei siedä mitään kritiikkiä, vaan olettaa kaikkien ihailevan häntä sokeasti.
  En ymmärrä, miksi tämä nainen on julkisuudessa. Yritin löytää edes yhden positiivisen piirteen katsomalla näitä videoita.
  En puutu nyt suttuiseen ulkomuotoon ja silmiinpistävään likaisuuteen. Mielestäni vastenmielisin piirre on sisäinen rumuus ja ilkeys.

 21. Hyi sanoo

  Johannan kielenkäyttö on niin nöyryttävää uskovaisille.. Vaikka ihmisiä on monia, jotka eivät usko, niin perjaatteesta tuo on kuvottavaa miten hän ensin pyytää painua vittuu, kiroilee saatanaa yms, ja puhuu raamatun sanasta. Etkö Johanna oikeasti voisi myös elää niinkuin uskovaisen pitäisi? Et edes tunnu katuvan käytöstäsi. Millä aijot ansaita oman lippusi taivaaseen? Vituilla ja saatanoillako?

 22. Holistit sanoo

  Surullista, miten noikin likat joskus oli hoikkia, terveitä ja oikeesti ihmisen näkösiä… Nykyään ovat kun mitäkin pulsuja. Nousee ihokarva pystyyn kun ne jaksaa puhua siitä että on uskovaisia. USKOVAISTEN TAPAAN EI KUULU JUODA ALKOHOLIA, VARSINKAAN TUOLLAISIA MÄÄRIÄ! Johanna RAAMATTU käteen ennennkun lopullisesti pilaat muiden uskisten maineen!

 23. Junttapulla sanoo

  Miten toi Arto on yhtään kestäny tota ämmää? Siis aivan kamalaa haukkumista ja ittensä korostamista, joten ei ihme, että Arto on ottanut ja lähtenyt niille karkureissuilleen, eihän tollasta kukaan jaksais kuunnella. Ja sekö nyt on hienoa olevinaan että on vaimo Helsingistä. Anna mun nauraa :):)

 24. Seija P sanoo

  Julia ’paloi loppuun’ viime kuussa. Tästä muistona mukavat arvet oikeassa ranteessa… (1:18)

 25. Kielipoliisi sanoo

  Mikä h*lvetin oikeinkirjoituskehitysvammaisten juhlakokoontuminen näissä kommenteissa on? Vai onko kaikilla polla niin sekasin kun saa katsella Tukiaista?

 26. KEIJOKAKE sanoo

  Hitto toi mies ”fani” on kujalla.Miten voi kuvitella että narsisti on aito?Ei voi olla ainakaan helsinkiläinen.

 27. tuksutti sanoo

  Fanipojalle 12min kohadalla:
  voi kun tietäisit et mitä johanna touhuilee vapaa-ajalla ja vääristää asiat täysin blogi kirjoituksiinsa… Täällä HKIn yöelämäs on kuule sellanen tuksusisarkatsas sirkus et heikot jää jalkoihin… Ei kannata uskoa kaikkea mitä lukee 🙂

 28. Julia sanoo

  HÖH!! Vähän tyhmää ettei näy enään koko pätkä vähän kun joku tuksu hermostuu!!!!!!!!!

 29. sandei sanoo

  Ei Arto ole edes luuhannut kyseisellä kadulla mistä likat puhuvat.johanna sen sijaan on stipannut samalla kadulla magig luolassa.Ja Arton sukulainen kylläkin sanoo,ettei kukaan itkenyt pätkääkä häissä.Ja johanna on facessa ilmoittanut kuinka paljon maksaapi.Uskova ihminen:)

 30. tuksutti sanoo

  HMMMMM. paras toi :
  hyvi v jos se punkkaa aleksiskivenkadul ku siel niitä maksullisia naisia. SÄ OOT ITE TEHNY STRIPPI KEIKKAA TOS HARJUKADUN JA ALEKSISK.KADUN KULMAL N.1v SITTEN ja itse viel blogissasi siitä kerroit ja kutsuit ihmisiä sinne katsomaan…..

 31. Jonnanen sanoo

  Asuu Aleksis Kiven kadulla hyi v*ttu? Anteeks nyt vaan. Tuksu itsekin tanssinut jossain saman kadun strippimestassa. Maksullisia naisia ei ole aikoihin näkynyt. Itse asun näillä kulmilla – ja vietän ihan normaalia elämää päivätöineni ja koirineni. Hirveetä huttua. Jaksoin jossain vaiheessa sympata Johannaa tosi paljon, tää livetelkku paljastaa vaan aina vaan lisää sellaista mikä ei ole millään tavalla pitämisen arvoista.
  Kaikkea hyvää heille kaikille joka tapauksessa.

 32. Ihqut Tuksun uskis-fanit!! sanoo

  Kuvottavaa…2 itäsaksalaista naiskuulantyöntäjää pelti kiinni!
  Kysymys 1. peseekö Tunks vanhempi koskaan tuota ”valkoista” takkia/aamutakkia/oloasuaan?
  Kysymys 2. peseekö Tunks vanhempi koskaan noita tekojouhiaan? AINA rasvatukkana!
  Kysymys 3. onko tuokin jokin uusi trendi: koiran kaulapanta persiissä? Tietää sitten itsekin hankkia juhla-asuun sopivan pannan!

 33. anon sanoo

  Ei näytä turvavyön käyttö kiinnostavan. Nettivinkkiä poliisille? Todistusaineisto tässä videossa.

 34. Järkyttää sanoo

  Johanna haukkui aina Arton lyttyyn törkeästi ja jatkaa sitä haukkumistaan mm. Arton facebookin seinällä. Narsistista touhua. Päästäisi jo uhristaan irti…
  Ei tuollaiseen suuhun todellakaan sovi mitkään kristilliset puheet. Täysin P*rkeleen orja koko pakkaus.

Jä vastaus

Your email address will not be published.