Koko kansan Johanna, osa 6

[jwplayer]http://vid.metropoli.net/reality_6.flv[/jwplayer]
Koko kansan Johannan kuudennessa jaksossa Glamour-kiertue suuntaa Kirkkonummelle, jossa Johanna pohtii painoaan ja valottaa suunnitelmiaan kilojen karistamiseksi. Ohjelmassa nähdään Johannan laulua ja sylitanssia, sekä tietysti vaatteita suuresta maailmasta. Johanna kertoo myös miksi hän on Suomen halutuin tanssiesiintyjä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

 • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
 • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
 • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

16 Kommenttia
 1. nauroinkovasti sanoo

  Heh. Drag-artisti ei ole automaattisesti transvestiitti.
  Muutenkin transvestiitit ovat yleensä huomattavasti hemaisevampia ja kaikilla tasoilla vähemmän ala-arvoisia kuin Johanna.

 2. EM sanoo

  ihan sama paljonko vedät salaattia jos ryyppäät joka päivä…

 3. gööörl from espåå sanoo

  ”Mä en oo mies joka pukeutuu naiseksi, se on ala-arvosta” toivon että tosta tulee joku kohu, en malttaisi odottaa lööppejä joissa lukee ”Johanna Tukiainen on homofoobikko ja vihaa transvestiitteja”.
  Muistan kun joskus telkkarista tuli Huippu- drag queen haussa -ohjelma, ja ne naisiksi pukeutuneet miehet kyllä tyrmäs upeudellaan Tuksun 100-0.

 4. haha sanoo

  Missä osa 7? Olisi muutenkin kiva tietää, kuinka moniosainen sarja on kyseessä, tietää milloin odotella.

 5. tähhh sanoo

  siis häh 😀 runsas keikka putki lihotti johannan ????? häh eiks siinä pitäs saada liikuntaa eikä lihota, no paljos auttaa ku toi aina juo keikoilla …

 6. Satu sanoo

  eka kerta ikinä kun katoin tota ihmeen Johanna ”Turha” Tukiaisen videota ja ei ihme, niin turha nainen!!! Kuka on niin mielenvikanen että menee kattoo tota naista..huhuh..naurettavaa ja säälittävää!!!! Tukiainen tekisi kaikille palveluksen kun menis maanrakoon ja jäis sinne ikuisiksi ajoiksi!!! Sais nainen hävetä itteään, yök mikä hirvitys niin naamsta kuin kropasta!!!!!
  Turhuuksien Tukiainen!!!

 7. tarhauskielto.fi sanoo

  JOHANNA! Arkipäivänä fyysiset tuskat ja sairaudet, hoitamattomat haavat, jalkavaivat, korva-ien ja silmätulehdukset, stereotyyppistä häiriökäytöstä, tappeluarpia ja kuolleita poikasia sekä aikuisia eläimiä.. lyhyen elinajan aikana asuin tilana toimii elintilana pieni verkkopohjainen häkki. Tämä on turkistarhauksen arkipäivää . MITEN JOHANNA VOI NIMITTÄÄ ITSEÄÄN KOIRIENYSTÄVÄKSI VAIKKA TUKEE TÄLLÄISTÄ? Et usko? katso itse Suomessa 2011 kuvattua materiaalia http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=KA5jzDXkTOk
  tässä myös video turkistarhaajien avointen ovien päiviltä http://tarhauskielto.fi/blog/turkistarhojen-avointen-ovien-paeivaen-tarhoilla-samoja-ongelmia-kuin-kohuvideoissa-katso-video
  45 minuuttia -ohjelmassa julkistetut videot oli kerätty yli 80 suomalaiselta turkistarhalta, ja ne aiheuttivat suuren kohun ja keskustelun turkiseläinten oloista. Nämä ongelmat ovat suureksi osaksi jalostuksen ja häkkiolosuhteiden aiheuttamia. On selvää, että turkiseläin ei voi hyvin häkkiolosuhteissa. Samat ongelmat toistuvat niin salaa kuvatuila videoilla kuin tarhaajien hyväksymillä tarhavierailuilla. Suomen olisi jo korkea aika seurata lukuisten muiden maiden esimerkkiä, ja kieltää turkistarhaus mahdollisimman pian.

 8. Pirkkoretry sanoo

  Mitäs tämä Tuksupuksu nyt oikein puuhaa? Toissapäivänä mainosti Facebookissa, ettei hänellä ole rahaa lähteä Tukholmaan joulun viettoon ja äiti lähettää rahaa jouluruokiin. Eilen laittoi blogiinsa kuvia Tukholmasta joulun vietosta ja tänään ilmoitti olevansa Beijingissä, Kiinassa matkalla kohti Los Angelesia. Ensinnäkin: Tukholmasta pääsee yhdellä koneella ja välilaskulla esim. Detroittiin Los Angelesiin (SAS:n lento American Airlines kautta) ja toisekseen halvemmaksi tulisi lentää vaikkapa Amsterdamin tai Lontoon kuin Beijingin kautta. Kovasti ihmetyttää, että mistä on kyse? Jos tämä neito bongataan seuraavan, sanoisinko kahden viikon sisällä Suomesta niin taas yhdestä kusetusyrityksestä vaan kyse.

 9. kunnon skeidaa sanoo

  tuhtia paskaa en tiedä miksi ees katoin

 10. turkkuri sanoo

  Hei!
  Kuka kertoisi Johannalle, että tuo valkoinen turkki ( kuten hän sitä kutsuu) on KANINKARVAA, kuin myös se, joka hänellä oli vihkiäisissään.
  Se ”sininen susiturkki”, joka Koko kansan Johanna- sarjassakin taisi vilahtaa, on todellisuudessa TEKOTURKISTA ja Johanna huom! siinä on takana ISO viiltoreikä, et ilm. ole huomannut?

  1. aino sanoo

   no mistäs tiedät???

 11. Hoikka tyttö sanoo

  ”Enhän mä nytkään missään lihavassa kunnossa ole!”
  Ei voi kuin ihailla Tunkiaisen yltiöpositiivista jopa hieman harhaista asennetta itseään kohtaan. Itse lisään lenkkeilyä ja vähennän syömistä heti, jos saan muutaman ylimääräisen kilon ja Johannalla tuota ylipainoa on kuitenkin reippaasti yli kaksikymmentä kiloa.

 12. joopajoo sanoo

  onko johannalla hoikentava peili aina mukana jos se ei pidä itteesä lihavana????????
  paljokoha o paino indeksi?

 13. anni sanoo

  Toi musta mekko tos alussa,oli tosi nätti.
  Taitaa olla eka kerta,kun nään oikean kokoisen vaatteen Tuksun päällä.
  Pitäis enemmän tollasii,näytti heti paljon siistimmältä ja kauniimmalta.

 14. virke av al sanoo

  kyllä se kanasalaatti toimii jos et ryhdy tai jatka pikemin juomista, näin arvioi eräs tukholman pulu.

 15. saara sanoo

  jumalanpilkkaa

Jä vastaus

Your email address will not be published.