Kuningatar Elisabetin, 93, työntekijä on sairastunut koronaan.

The Sun -lehti kertoo, että työntekijän tehtäviä ovat olleet ruokien ja juomien tarjoilu, kuningattaren koirien ulkoilutus sekä kirjeiden ja viestien toimittaminen Windsorin linnassa. Hän on siis ollut päivittäin tekemisissä Elisabetin kanssa.

Viime viikolla myös Buckinghamin palatsin työntekijällä sekä prinssi Charlesilla, 71, todettiin koronatartunta. Prinssin oireet ovat kuitenkin lieviä, eikä hän ole tarvinnut sairaalahoitoa.

Britit ovat nyt luonnollisesti huolissaan kuningattaren voinnista, sillä prinssi tapasi äitinsä alle kaksi viikkoa siitä kun hän sai positiivisen testituloksen. Hovi on kuitenkin kommentoinut kuningattaren voivan hyvin.

Monet hovin työntekijöistä on testattu koronaviruksen vuoksi, eikä uusia tartuntoja ole todettu. Tilanne on kuitenkin huolestuttava.

– Kaikki ovat kauhuissaan. Ei vain itsensä, vaan myös kuningattaren ja herttuan suhteen. Jos kaikkia heidän ympärillään olevia ei ole vielä testattu, tulisi heidät testata ja olen varma, että näin tehdäänkin, hovin sisäpiirin lähde kertoo.

Kuningatar viettää parhaillaan aikaansa Windsorin linnassa yhdessä puolisonsa prinssi Philipin, 98, kanssa. Seuranaan heillä on kaksi kuningattaren koiraa, Vulcan ja Candy.

Kuva: Instagram