Kuolemansairas tosi-tv-tähti Janita Lukkarinen on joutunut sairaalahoitoon rajujen kipujen takia.

– Kipupumppu ei vaan auta. Kotisairaala on joutunut laittamaan kipupumpun ohi lääkettä. Nyt minulle laitetaan kestokanyyli takaisin. Sen kautta minulle saadaan laitettua vahvemmat lääkkeet, jotka vaikuttavat nopeammin. Nämä kivut ovat älyttömiä, Janita kertoo Instagramin Stories-osioon julkaisemassa videossa.

Janita kertoo olevansa niin väsynyt, ettei hän jaksa lukea seuraajiensa viestejä. Hän kuitenkin muistuttaa, että jokainen viesti on tärkeä ja kullanarvoinen.

Vahvojen lääkkeiden takia Janita nukkuu suurimman osan päivästä.

– Tuntuu, että aika ei riitä kaikkeen! Toivon, että saan paremman kipupumpun ja pystyn sen jälkeen keskittymään elämiseen vähän paremmin.

– Onneksi täällä on superhyvät hoitajat, jotka katsovat, ettei minulle tule hengityskatkoksia.

Metropoli uutisoi heinäkuussa Janitan päässeen Terhokodista takaisin kotihoitoon. Hänen vointinsa oli sen verran parempi, että hän pääsi pikkusiskonsa kanssa käymään Linnanmäellä.

— Pääsin pyörätuolilla kuskailtavaksi sinne. Vein nuorimman siskonikin sinne huvittelemaan, Janita kertoi Seiska-lehdelle.

Janita arvosti kovasti viettämäänsä aikaa siskonsa kanssa, koska arkisetkin asiat hänen elämässään ovat nykyään hyvin harvinaisia.

— Pystyin hellimään häntä ja luomaan vielä upeita yhteisiä muistoja.

Lue myös:

Janita Lukkarinen julkaisi videon – puhuu lempisarjoistaan ”Toivottavasti kerkeän katsomaan uuden tuotantokauden”

Seiska: Janita Lukkarinen kävi Lintsillä siskonsa kanssa, mutta vointi huononi seurauksena – kärsi siskonsa vuoksi!

Janita Lukkarinen syntymäpäivänään: ”Nyt mun pelko kasvoi, koska sanoin että lähtisin 27-vuotiaana”