Linnanmäen huvipuisto muistuttaa kävijöitään – Huvittelemaan saa mennä vain terveenä!

Linnanmäen huvipuisto juhlii tänä vuonna 70-vuotista taivaltaan poikkeusolojen vallitessa.

Linnanmäen Huvipuistossa vieraili sunnuntaina 26.7. noin kello 15-18 seurue, jolla todettiin koronatartunta päiviä vierailun jälkeen, tiedottaa STT. Linnanmäki muistuttaa kävijöitään, että turvavälien pitäminen on nyt ensiarvoisen tärkeää.

Helsingin epidemiologisen toiminnan mukaan seurue on saattanut altistaa huvipuiston muita asiakkaita. Altistuminen tartunnalle voi tapahtua missä vain tilanteessa, jossa on paljon ihmisiä ilman turvavälejä yli viidentoista minuutin ajan.

– Kyseisenä altistuspäivänä 26.7. Linnanmäellä oli enimmillään 5 500 asiakasta ja oletetun altistumisajan lopulla klo 18 enää 3 000 asiakasta. Tämä on alle kolmasosa esimerkiksi viime vuoden saman päivämäärän kävijämäärästä, toimitusjohtaja Pia Adlivankin kertoo.

Linnanmäen kävijäkapasiteettia on laskettu kolmasosaan normaalin kesän kävijöistä ja yhtäaikaisten huvittelijoiden määrä on pidetty koko kauden alle 7000 kävijässä.

Huvittelijat tervetulleita vain terveinä

Linnanmäki muistuttaa, että huvipäivää suunnittelevat tulisivat vain terveenä huvipuistoon. Jokaisen on tärkeä huolehtia turvaväleistä ja käsihygieniasta sekä noudattaa huvipuiston antamia ohjeita.

– Olemme lisänneet entisestään turvaväleistä muistuttamista huvipuistossa niin kuulutuksin kuin myös henkilökunnan toimesta, jotta asiakkaat muistavat pitää turvavälit huvittelun lomassa. Linnanmäellä on edelleen turvallista huvitella, Adlivankin kertoo.

Linnanmäen huvipuisto on avoinna joka päivä kello 13-21 30. elokuuta saakka. Syyskuussa huvipuisto on avoinna vain viikonloppuisin, mikäli koronatilanne ei tuo muutoksia.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.