Lohduton näky suurmarketissa!

jumbo-k-market-roskalaatikko
Erään vaalimainoksen mukaan miljoona suomalaista elää alle 1000 eurolla kuussa, mikä on melko erikoista ajanjaksona jolloin suuryritykset tahkoavat miljardivoittoja omistajilleen.
Vaalien alla puolueiden puheenjohtajat peräänkuuluttavat luottamusta ja kannustavat yhteisiin talkoisiin, jotta Suomi saataisiin taas nousuun. Mutta auttavatko pelkät puheet ja lupaukset? Millä saataisiin maalaisjärkeä markkinatalouteen? Miksi ruokaa heitetään tonneittain roskiin, kun lähes viidennes suomalaisista elää köyhyysrajan alapuolella?
Maria Hohka ihmetteli Vantaan Jumbon K-marketin käytävällä näkemäänsä suurta roskalaatikkoa, johon heitettiin leipää suoraan kaupan hyllyiltä. Hänelle kerrottiin, että leivät menevät roskiin.
Hohka tuohtui asiasta ja julkaisi kuvan roskalaatikosta Facebookissa. Hän kirjoitti kuvan yhteyteen: ”Citymarket Jumbossa menossa leipää roskiin. Kysyin, lahjoittavatko tällaista ruokaa millekään taholle, mutta mitään ei kuulemma lahjoiteta vaan kaikki menee roskiin. Ottaa niin paljon päähän, että kuvan saa jakaa.”
 
Kuva: Maria Hohkan Facebook-tili


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Jä vastaus

Your email address will not be published.