Loppuivatko Suomesta artistit, Nelonen? Vain elämää -sarja kierrättää jo mukana olleet uudella kaudella


Yksi Nelosen suosituimmista sarjoista, Vain elämää, on viihdyttänyt katsojia viimeiset viisi vuotta artistien erilaisuudella sekä heidän versioillaan toistensa hiteistä.
Nyt sarja palaa kuudennen tuotantokauden kuvauspaikalta Espanjasta tuttuun Satulinnaan Hirvensalmelle. Jotain muutakin tuttua seuraavalla kaudella tullaan näkemään, monen mielestä jopa liian tuttua. Syksyllä esitettävän seitsemännen kauden jokainen artisti on nimittäin ollut sarjassa mukana jo aiemmin.
Vain elämää -sarjan seuraavan kauden kuvaukset alkavat tänään tiistaina, ja mukana ovat Jari Sillanpää, Cheek ja Kaija Koo kaudelta 1, Juha Tapio kaudelta 2, Jenni Vartiainen ja Toni Wirtanen kaudelta 3 sekä Sanni kaudelta 4.
Televisiota on vuosikaudet arvosteltu lukuisista ohjelmien uusinnoista. Nyt ei uusita ohjelmaa, vaan sen esiintyjät. Monelle tulee väistämättä mieleen, eikö Suomesta löydy enempää artisteja?
Vain elämää on ollut Nelosen jättimenestys jo kuusi hienoa kautta, ja ohjelmassa on nähty 42 kotimaista huippuartistia. Nyt halusimme tarjota katsojille jotain erilaista ja ainutlaatuista. Paljon on  tapahtunut sen jälkeen kun nämä artistit kävivät ensimmäisen kerran Satulinnassa, ja se kuuluu varmasti tämän kauden tarinoissa. Tästä tulee uskomattoman hieno kausi, Nelosen kanavajohtaja Ville Toivonen perustelee.
Kuva: Nelonen / Petri Aho


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.