Maikkarin uutuussarja keräsi huippuyleisön

Emily VanCamp näyttelee päähenkilö Emily Thornea. (kuva: Mtv3)

MTV3-kanavalla sunnuntai-iltana alkanut uutuussarja Kosto (Revenge) nousi alkuvuoden katsotuimmaksi ulkomaiseksi draamaksi. Koston avausjakson keskikatsojamäärä oli huimat 578 000 katsojaa. MTV3-kanava jatkaa vahvaa linjaa katsotuimpien ulkomaisten draamasarjojen tarjoajana, sillä Kosto keräsi jopa suuremman yleisön kuin tammikuussa kanavalla startannut huippu-uutuus Terra Nova.
Menestyssarjojen tekijän Mike Kellyn (mm. O.C. ja Tunteet pelissä) Yhdysvalloissa viime syksynä startannut uutuussarja Kosto valloitti heti ensi kättelyssä myös suomalaisyleisön. Upean naiskaksikon Emily VanCampin ja Madeleine Stowen tähdittämä jännittävä draamasarja oli erityisen katsottu alle 55-vuotiaissa naisissa, joiden katseluosuus oli lähes 40%.
”Tasaisesti katsojat otteessaan pitäneen sarjan avausjakson lopullinen katsojamäärä tulee nousemaan yli 600 000, kun mukaan otetaan vielä sekä tallennekatselu että sarjan katsojaluvut AVA-kanavalta”, iloitsee uutuussarjan vahvasta aloituksesta Marko Karvo, MTV MEDIAn ulkomaisten ohjelmaostojen ohjelmapäällikkö. ”MTV3 tarjoaa suomalaisille televisionkatsojille takuuvarmasti kiinnostavimmat ja isoimmat sarjat, nyt ja tulevaisuudessa”, lupaa Karvo.
Vielä ehtii mukaan – Kosto myös AVAlla ja Katsomo.fi:ssä
Koston toinen jakso esitetään MTV3-kanavalla sunnuntaina 1.4. klo 21 nimellä Luottamus. Emily tuhoaa nokkelalla huijauksella sijoitusjohtajan, joka petti Emilyn isän luottamuksen ja ensitreffit Danielin kanssa päättyvät yllätykseen.
Mikäli Koston avausjakso jäi näkemättä, vielä ehtii mukaan. Uutuussarja esitetään AVA-kanavalla 29.3. alkaen torstaisin klo 20. Sarjan jaksot ovat lisäksi katseltavissa jälkikäteen Katsomo.fi-palvelusta. Kosto esitetään myös HD-kuvanlaadulla MTV3 HD -kanavalla.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.