Maria Veitola julkaisee syksyllä kirjan, eikä tiedä sen sisällöstä vielä yhtään mitään

Kohutulla tv-toimittajalla Maria Veitolalla ei vielä ole aavistustakaan, mitä hänen syksyllä ilmestyvä kirjansa Toisinpäin käsittelee, sillä sen sisällön suunnasta vastaavat lukijat, niin fanit kuin vihamiehet.

Veitola aikoo saada kirjansa aiheet lukijoilta.

– Mä mietin, että kirjoittaisin mun seuraavankin kirjan uudella tavalla. Ajattelin ottaa mun lukijat, kuulijat, katsojat, fanit ja vihaajat mukaan kirjan tekemiseen, sillä mä haluan haastaa itseni samalla kuin haastan itse ihmisiä toimittajana.

– Mä oon kysynyt elämäni aikana tosi paljon kysymyksiä muilta ihmisiltä, ja nyt mua kiinnostaa, mitä tapahtuu kun tää asetelma käännetään toisin päin. Mun kirja syntyy siis kysymyksistä, mitä ihmiset haluaa esittää just mulle, ja mun vastauksista niihin kysymyksiin.

– Mua sanotaan haastattelijaksi, joka kysyy ne asiat, joita muut ei kehtaa kysyä. Osan mielestä mä vaan kaivelen toisten törkyjä.

– Se on hassua.

– Mähän oon toimittaja, ja toimittajan tärkein tehtävä on kysyminen. Enkä mä kysele vaan töissä, vaan muutenkin elämässä. Mun lempiasioita on kuunnella, kun ihmiset pohtii niiden elämää ja ajatuksia. Miten maailmaa ja ihmisyyttä voisi hahmottaa, ellei peilaamalla omia keloja toisten mietteisiin?

– Mitä vaan voi, saa ja pitää kysyä. Ja sanon tän saman nyt teille: kysykää multa ihan mitä vaan. Tyhmiä kysymyksiä ei ole. Mä lupaan tarttua kaikkein hankalimpiinkin kysymyksiin just niin rehellisesti kuin osaan sillä viisaudella, mikä mulla tässä vaiheessa elämääni on.

– Mä tiedän että tää ei tuu olemaan helppoa. Mutta miks mä päästäisin itseni helpolla kun en päästä muitakaan?

– Sitä paitsi Totuus ja tehtävä -leikissäkin mä valitsen aina totuuden; Veitola toteaa.

Veitolan kustantaja Jaakko Pietiläinen Johnny Knigalta toteaa, ettei kirjan sisällön keskeneräisyys hirvitä.

– Päinvastoin, sehän on koko kirjan pointti, ottaa yleisö mukaan tekemiseen. Maria haastaa itsensä lisäksi sekä lukijat että meidät tekijät. Me hyppäämme yhdessä tuntemattomaan.

Kysymykset Maria Veitola pyytää lähettämään 15.3.2019 mennessä osoitteeseen: [email protected], tai Johnny Kniga, PL 1259, 00101 Helsinki (kuoreen teksti ”Veitola – toisinpäin”), tai #veitolatoisinpäin.

Kirjan tiedotteessa ei kerrota, mitä Veitola aikoo tehdä, jos hän ei saa kysymyksiä…

STT

Kuva: Facebook / Maria Veitola


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.