Marianne Kallio kertoo blogissaan kiusaamisesta – kaunottaren kasvot oli sotkettu promokuvasta

Tosi-tv-sarjoita tuttu Marianne Kallio käsittelee uusimmassa blogitekstissään kiusaamista ja etenkin julkkismaailmassa tapahtuvaa kiusaamista. Teksti on otsikoitu huomiota herättävästi ”Hyi, tapa se mikä tuo on T. Anonyymi”. Kaunotar kertoo olevansa kiinnostunut psykologiasta, joten aihe on senkin vuoksi häntä lähellä. Hänellä on myös henkilökohtaista kokemusta kiusaamisesta.
Marianne pohtii kasvattajien roolia kysyen, kuinka moni vanhempi ymmärtää oman arvomaailmansa toimivan esimerkkinä lapsilleen. Nainen toteaa, että kun aikuiset syrjivät ja ylenkatsovat muita, lapset oppivat perässä. Kiusaaminen siirtyy näin sukupolvelta toiselle.
Marianne puuttuu myös hiljattain mediassa esillä olleisiin haukkumisjupakoihin. Hän puhuu tapauksesta, jossa julkisuudesta tutut kaunottaret piikittelivät toisiaan. Marianne viitannee taannoiseen Sara Siepin ja Cheynne Järvisen väliseen sanasotaan. Hän toteaa, että vaikka on muotia puhua kiusaamista vastaan, todellisuus harvoin vastaa puheita, ja tilannetta yritetään korjata jälkeenpäin annetuilla selityksillä.
Marianne avautuu myös omakohtaisista kokemuksistaan. Naisen esiintyessä Viidakon Tähtöset -sarjassa hänen kasvonsa oli sotkettu promokuvasta erään toisen kilpailijan toimesta. Kuvaa saattelivat ilkeät kommentit. Mariannen mukaan kiusaaminen yritetään naamioida viihteeksi pilkatun kustannuksella. Hän pahoittelee sitä, että naisporukka tuntee suurinta yhteenkuuluvutta toista naista pilkatessaan. Lopuksi Marianne toivoo jokaisen kantavan oman kortensa kekoon, jotta maailma olisi parempi paikka.
Lue koko teksti ja katso kuvat Mariannen blogista.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Kommentit
Lataa...