Metropolin BB-extra: Kato jatkuu – nyt luovutti Teppo!

Teppo Säkkinen. Kuva: Sub
Julkkis BB:n luovuttajien listalle on saatu uusi nimi tänään, kun entinen Hunks-tanssija Teppo Säkkinen luovutti pelin. Teppo meni päiväkirjahuoneeseen ilmoittamaan haluavansa poistua talosta, ja hänet poistettiin paikalta välittömästi. Asukkaat siirsivät Tepon matkalaukun varastohuoneeseen saatuaan tiedon Tepon poistumisesta. Tämä päätti asukkaiden spekulaatiot Tepon mahdollisesta luovuttamisesta.
BB-talon tapahtumia seuraava yhteisö on aloittanut spekulaatiot Tepon lähdön syistä. Suurimman syyn arvellaan olevan Esko Eerikäisen tuleminen taloon. Teppo mm. on sanonut olevansa edelleen Hunks-tanssija, joka ei Eerikäisen mukaan pidä paikkaansa.
Teppo oli viime aikoina ottanut aktiivisen törmäyskurssin talon naispuolisiin asukkaisiin. Sen jälkeen kun häneen tuohtunut ja häntä avokämmenellä lyönyt Marienne Kallio oli poistettu talosta, Teppo otti kohteeksi Sara Siepin, jonka hän ajoi tivaamisellaan kyyneliin. Sara Sieppi avasi myös sanallisen arkkunsa v-sanoille viime perjantaina Tepon edelleen ärsytettyä häntä saunassa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Suosikkileffat ja -sarjat nyt ilmaiseksi - Lue lisää tästä!
Suosikkileffat ja -sarjat nyt ilmaiseksi - Lue lisää tästä!