Metroskooppi – tammikuu

Oinas 21.3.—19.4.

Odotit joulunajalta jotain parempaa ja miellyttävämpää, mutta toisin kävi. Jouduit taas pettymään, mikä ei onneksi tullut täydellisenä yllätyksenä. Ihminen lähipiirissäsi ei anna sinulle minkäänlaista vastakaikua, ei nyt eikä tulevaisuudessa. Olet pohjalla.

Härkä 20.4.—20.5.

Nyt pitäisi olla tarkkana erään asian kanssa, joka mahdollisesti liittyy jollain tapaa matkustamiseen. Olet vaarassa joutua noloon ja kinkkiseen tilanteeseen, ellet pidä varaasi. Nolot ja kinkkiset tilanteet ovat kylläkin sinulle arkipäivää, joten eipä siinä sen ihmeempiä.

Kaksoset 21.5.—20.6.

Yllättävää kyllä, maaniset ja pakkomielteiset kaksoset saavat tässä kuussa nauttia seesteisestä ja leppoisasta elämästä. Joulun jälkeen vatsanseutukin killittää siihen malliin, että suositeltavaa olisikin harrastaa välillä vaikka liikuntaa. Senkin läski!

Rapu 21.6.—22.7.

Rahatilanteesi on sellaisissa kantimissa, että oksat pois. Ihme, ellet ole tätä itse jo tajunnut. Joulukuussa rahanmeno on tuttua monelle, mutta sinun laiha kukkarosi ei liity mitenkään Jeesuksen syntymäjuhlaan. Olet täysin toivoton rahankäsittelijä. Häpeä!

Leijona 23.7.—22.8.

Elämässäsi tapahtuu konkreettisia ja kouriintuntuvia mullistuksia. Mihin elämän osa-alueeseen nämä mullistukset liittyvät, on aivan täysin itsestäsi kiinni. Kun tutkailet sisintäsi hieman, saat sen ehkä selville. Eli selvittämättä siis jää… Et nimittäin ole se penaalin terävin kynä.

Neitsyt 23.8.—22.9.  

Aikataulujen sumpliminen ei ole vahvimpia puoliasi, mutta nyt kannattaisi oikeasti tsempata. Sinulla ei jää aikaa mihinkään turhanpäiväisten menojesi takia. Kun mietit hieman, tiedät mistä on kyse. Ihmissuhteista ei kuitenkaan ole kysymys, sellaisia kun sinulla ei ole.

Vaaka 23.9.—23.10.

Vaa’an pateettisessa elämässä ei ole ollut minkäänmoista ilon pilkahdustakaan muutamaan kuukauteen, mutta viimeinkin asiat kääntyvät parhain päin. Saat vieraan, joka pyörii ympärilläsi kuin väkkärä. Vieras on ehkä karvainen, mutta niinhän sinäkin olet.

Skorpioni 24.10.—22.11.

Eräs saamasi lahja on saanut sinut hämmennyksen valtaan. Et oikein tiedä mitä pitäisi siitä tai sen antajasta ajatella. Ei mikään ihme tosin, että pääsi on pyörällä, sillä ajatteleminen ei ole vahvimpia puoliasi. Yritä edes esittää fiksua, kun sinua seuraavan kerran puhutellaan.

Jousimies 23.11.—21.12.

Nyt kannattaisi kiinnittää erityistä huomiota siihen, miten kuljet liikenteessä. Olet erittäin onnettomuusaltis myös selvin päin ja varsinkin kaupungissa. Kannattaisi siis pysyä kotona sen ruman naaman kanssa, lapsetkaan eivät sitten niin kovasti pelkäisi sinua.

Kauris 22.12.—19.1.

Arkinen aherrus on saanut sinut voimaan pahoin jo pitemmän aikaa. Haikailet matkaa etelään tai muuta kunnollista irtiottoa. Rahatilanteesi ei kuitenkaan ole sellainen, että toiveesi kävisivät toteen. Voithan aina lotota, niinhän ne muutkin köyhät tekevät.

Vesimies 20.1.—19.2.

Kotiasiat eivät ole kunnossa. Kannattaisi ottaa tämä siipan kanssa puheeksi ennen kuin konfliktit äityvät liian suuriksi. Tuollaista päällepäsmäriä ei kukaan jaksa katsella minuuttia kauempaa, joten partnerisi kuuluisi kyllä saada jonkinlainen palkinto kärsimyksistään.

Kalat 20.2.—20.3.

Menneiden haikaileminen on ongelma, olet sen varmasti myös omassa elämässäsi pannut merkille. Hän ei halua sinua enää, mikset voisi vain pikkuhiljaa uskoa tätä tosiasiaa? Mene eteenpäin ja hanki oikea elämä. Usko tai älä, mutta monet ovat näillä ohjeilla onnistuneet.