Metroskooppi – elokuu

Metropoli.netin säälimätön ja anteeksipyytämätön horoskooppi, Metroskooppi, kertoo tulevan. Ota vinkeistä vaarin, mutta muista pitää nuttura riittävän löysällä.

Oinas 21.3.–19.4.

Nyt kannattaisi laittaa haisemaan. Olet saanut jostain hieman ylimääräistä rahaa, etkä oikein tiedä, mihin kaikkeen tuhlaisit. Rakkaasi kyllä kaipailisi hieman luksusta arkeensa, mutta kannattaa sen sijaan vaikka ryypätä nekin rahat. Eipä tarvi hänen katsella sinunlaistasi luuseria.

Härkä 20.4.–20.5.

Elät nykyisin pilvilinnoissa, jossain omituisessa haavemaailmassa. Ystäväsi koettavat repiä sinua alas, mutta liitelet liian korkealla. Olet aina ollut hieman ”korkealentoinen” kaveri, mutta nyt menee jokseenkin yli. Todellisuudentajusi on yhtä perseestä kuin sinä itsekin.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Lomaltapaluu ei meinaa sinulta luonnistua, ei sitten millään. Näytät nyrpeää naamaa ja olet muutenkin luotaantyöntävä. Koita nyt vaan sopeutua, työtä pitää tehdä, jos meinaa elää. Kusipäisyydestäsi huolimatta sinulla kuitenkin on vielä työpaikka, mutta kuinka kauan, se on eri asia…

Rapu 21.6.–22.7.

Sinun pitäisi tutkailla erästä ihmissuhdettasi hieman kriittisimmin silmin. On selvää, että siinä on jotain pielessä. Voi olla, että sinua käytetään jollain tapaa törkeästi hyväksi. Kun saat henkilöllisyyden selville, vaadi kyseinen henkilö tilille tekosistaan! Siis jos nössöydeltäsi kykenet…

Leijona 23.7.–22.8.

Olet jollain tapaa herkistynyt ja vaeltelet luonnossa nauttien rauhasta ja linnunlaulusta. Kuvittelet olevasi yhtä metsän kasvien kanssa ja nautit ainoastaan kaikesta siitä, mikä liittyy luontoon. Jotain rajaa hihhuloinnillakin, olet nimittäin jo niin outo, että sinua karttavat vanhempasikin.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Olisi aika tarkastella asioita hieman laajemmalla perspektiivillä. Olet taipuvainen pilkunnussintaan, mutta nyt pitäisi napata itseään niskasta kiinni ja ottaa kokonaisuus haltuun. Vaikeatahan se tietysti on, mutta koska luulet olevasi parempi kuin muut, niin luulisi tuonkin onnistuvan.

Vaaka 23.9.–23.10.

Olet saapumassa risteysalueelle, ja sinun tulisi päättää, lähdetkö länteen vai itään. Näin vertauskuvallisesti sanottuna. Risteys voi tarkoittaa ihmissuhdeasioita tai liittyä työhön. No, lähditpä mihin suuntaan tahansa, päin helvettiä tulee menemään. Ei voi mitään.

Skorpioni 24.10.–22.11.

Tässä kuussa onni liittyy arkeen. Suhteessa elävät Leijonat kokevat hienoja hetkiä partneriensa kanssa, sinkkuna elelevät saavat tarjouksia sieltä sun täältä. Paistaa se aurinko joskus risukasaankin, aika harvoin tosin. Nauti siis nyt, kohta elämä tekee persnettoa kuitenkin.

Jousimies 23.11.–21.12.

Kotiasiat ovat kunnossa ja rakkauselämä kukoistaa. Teet rakkaasi onnelliseksi joka päivä. Varo kuitenkin, epäilyksen varjo on jo langennut toimiesi ylle. Olet kuitenkin ollut taas pettämässä rakastasi ja hän alkaa vaistota sen. Lähde hyvän sään aikana, sillä petetyn kosto voi olla kohtalaisen kivulias.

Kauris 22.12.–19.1.

Tiedossa säpinää ja sutinaa oikein korkojen kanssa. Tapaat henkilön, josta et voi pitää näppejäsi erossa. Kipinät sinkoilevat ja tiedossa olisi luultavasti vuosisadan parasta seksiä. Siis nimenomaan OLISI, ellet ryssisi tätäkin tilaisuutta. Noloutesi on jostain surkuhupaisan ja säälittävän välimaastosta.

Vesimies 20.1.–19.2.

Itsepäisyytesi on tavaramerkkisi, mutta nyt alkaa mennä yli ymmärryksen. Selvässä asiassa hannaat vastaan sen minkä ehdit, eikä kukaan saa umpiluista päätäsi käännettyä. Jotain rajaa tyhmyydelläkin, mutta sinä viet tyhmyyden tällä kertaa aivan uudelle tasolle.

Kalat 20.2.–20.3.

Unohdat tärkeän tapaamisen ja saat kuulla siitä pitkään. Olet muutenkin poikkeuksellisen hajamielinen, joten kalenterin käyttö olisi tässä kuussa suositeltavaa. Mitään et saisi missata, elokuu on tärkeä niin työn kuin ihmissuhteidenkin saralla. Ikään kuin sinulla olisi niistä kumpaakaan…