Metroskooppi – helmikuu

Metropoli.netin säälimätön ja anteeksipyytämätön horoskooppi, Metroskooppi, kertoo tulevan. Ota vinkeistä vaarin, mutta muista pitää nuttura riittävän löysällä.

Oinas 21.3.-19.4.

Olet tietämättäsi loukannut erästä ystävääsi, ja nyt hän kantaa sinulle kaunaa. Et ole vielä tuohon ikään mennessä oppinut, että vaikeneminen on kultaa. Sinun kannattaisi ainakin miettiä mitä sanot, ennen kuin aukaiset ison suusi. Ystävyyssuhteesi ovat aina kuralla, mikä ei sinänsä yllätä.

Härkä 20.4.-20.5.

Menneisyyden taakse jättäminen on helppoa, kun vain osaisit keskittyä tulevaisuuden mahdollisuuksiin. Tosin mahdollisuudet ovat tuollaisella rahan käytöllä varsin rajalliset, mutta sehän ei ole mikään uutinen. Raha ei tuo onnea, eikä sinun tapauksessasi kyllä mikään muukaan.

Kaksoset 21.5.-20.6.

Miljoonat itkut on nyt itketty, ja olet päässyt suurimman surun yli – onnittelut siitä! Älä kuitenkaan enää jää piehtaroimaan itsesääliin, sillä se tie ei tule johtamaan mihinkään. Kaksosilla on aina pakottavat tarve haalia säälipisteitä, mutta ketään ei oikeasti enää tippaakaan kiinnosta…

Rapu 21.6.-22.7.

Laiska rapu se vaan haluaisi loikoilla sohvan pohjalla, mutta ankea arki painaa päälle. Tekemättömät askareet piinaavat sinua, etkä oikein saa otetta mistään. Rakkauden sarallakin olisi toivomisen varaa, mutta eihän kukaan järkevä ihminen jaksa tuollaista vätystä kauaa katsella.

Leijona 23.7.-22.8.

Haaveilet ulkomaanmatkasta rakkaasi kanssa, mutta rahatilanne ei anna periksi. Sinun kannattaisi kyllä keksiä pikaisesti jotain, joka saisi hymyn kumppanisi huulille. Hän on nimittäin kahden vaiheilla, jättääkö sinut vai ei. Lopputuloksen kyllä tiedämme, ja sinäkin tajuat sen varsin pian…

Neitsyt 23.8.-22.9.

Et nyt oikein hallitse tunne-elämääsi, ja siitä seuraavat myrskyt tulevat olemaan tässä kuussa arkipäivää. Mikähän sinua riepoo? Onko päänupissasi jotain pahastikin vialla? Et myöskään ymmärrä tarttua ystäväsi auttavaan käteen. Kiitä onneasi, että sinunlaisella hermoheikolla vielä on sellainen.

Vaaka 23.9.-23.10.

Eräs vanha asia jaksaa muistuttaa itsestään melkein päivittäin. Olet ajatumassa umpikujaan, ellet pian ratkaise tätä pientä, mutta sitäkin kinkkisempää ongelmaa. Nyt on siis itsetutkiskelun paikka. Nähtäväksi jää, onko sinusta siihenKÄÄN. Ihme torvelo!

Skorpioni 24.10.-22.11.

Ihmettelet itsekin, miksi nykyään toimit periaatteidesi vastaisesti. Olet hämmentynyt, mutta tilanteeseen on vain yksi ratkaisu. Ota itseäsi niskavilloista kiinni ja etsi itsekunnioituksesi jostain. Olet nyt varsin heikoilla hangilla, mutta yllättääkö se ketään?

Jousimies 23.11.-21.12.

Eräs asia on viikkotolkulla myöhässä, mutta se ei sinua haittaa – päinvastoin. Ehdit saada tilanteesi reilaan, ennen kuin tilanne räjähtää käsiin. Ellet sitten totuttuun tapaasi ryssi tätäkin… Jousimiehet ja asioiden ryssiminen kun ovat se surullisenkuuluisa parivaljakko.

Kauris 22.12.-19.1.

Olet ansassa! Se ällöttävä käppänä on totaalisen ihastunut sinuun, etkä tiedä miten luikertelisit tilanteesta. Käytä kuitenkin sitä ennen tilannetta hyväksesi, jopa Kauriiseen retkahtanut tekisi puolestasi mitä tahansa. Olet niin inhottava ihminen, että luultavasti otat tästä neuvosta onkeesi.

Vesimies 20.1.-19.2.

Olet liian hyökkäävä erästä läheistäsi kohtaan. Anna hänelle aikaa miettiä tilannettaan, ja palaa asiaan vasta sitten. Tuollainen kärkkyvä utelija on vastakkaisen sukupuolen mielestä ehkä suurin turn off, eikä kuvottava naamataulusi auta yhtään asiaa.

Kalat 20.2.-20.3.

Sinuun otetaan piakkoin yhteyttä erään asian tiimoilta. Joku haluaa sinulta suuren palveluksen, etkä tule saamaan siitä minkäänlaista taloudellista korvausta. Ja koska tilanteesta ei heru latin latia, niin onhan se varma, ettet tulee liikuttamaan evääsikään.