Miehet huomio! Korona voi vaikuttaa pysyvästi erektioon: ”Tiedämme, että virus vaikuttaa verisuoniin”

Covid-19 infektion sairastaneilla tiedetään esiintyvän pitkään jatkuvia jälkioireita, joista tyypillisimpiä ovat voimakas väsymys, jatkuva yskä sekä haju- ja makuaistin puuttuminen.

Nyt tiedetään myös, että koronavirus vaikuttaa verisuonistoon. Koronaan kuolleilla on havaittu ruumiinavauksissa verisuonimuutoksia, kuten tukoksia ja hyytymiä.

Euroopan seksuaalilääketiteellinen yhdistys (ESSM) on arvioinut, että koronan sairastaneet saattavat kärsiä myös seksuaalisista toimintahäiriöistä.

Yhdysvaltalainen infektiotautien erikoislääkäri Dena Grayson varoitti asiasta NBC Chicago -paikalliskanavan haastattelussa.

– On olemassa todellinen huoli, että miehillä voi olla pitkäaikaisia erektio-ongelmia viruksen vuoksi. Tiedämme jo, että virus vaikuttaa verisuoniin, Grayson kertoo.

– Ajan myötä tulemme valitettavasti näkemään enemmän viruksen aiheuttamia pitkä-aikaisia ja jopa elinikäisiä jälkioireita.

Tällä hetkellä asiasta ei ole varsinaista dataa, mutta ESSM kertoo keräävänsä aineistoa koronasta selvinneiden seksuaalitoiminnasta ennen ja jälkeen koronatartunnan. ESSM:n mukaan lisätutkimukset taudin aiheuttamista sukupuolihäiriöistä ovat tarpeen.

Lue myös:

Jutta ja Juha Larmin filosofiset vinkit pariskunnille: ”Kumppania saa vaihtaa loputtomiin, jos…”

Katso kuva! Hunks-Villestä tuli isä: ”Tältä rakkaus tuntuu ja näyttää”


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.