Mikko Leppilampi ja Heikki Paasonen uuden talk shown vetäjiksi

MTV3:n viikonloput alkavat hyväntuulisesti perjantaisin klo 20 Mikko Leppilammen ja Heikki Paasosen seurassa. Luvassa on poikamaisella fiiliksellä höystetty uusi suora talk show, jonka jokainen jakso on täynnä kiinnostavia vieraita ja runsaasti yllätyksiä. Shown isäntien kilpailuvietti on niin kova, että jopa ohjelman nimestä käydään kisaa. Nimi ratkaistaan yleisöäänestyksen perusteella ja se kerrotaan ensimmäisessä lähetyksessä 21.9.
Mikko Leppilampi ja Heikki Paasonen yhdistävät osaamisensa ja erikoisen huumorintajunsa MTV3:n uudessa perjantai-illan talk showssa. Luvassa on itseironinen ja vahvasti viihteellinen ohjelma, jossa vierailee viikoittain ajankohtaisia haastateltavia ja kovan luokan musiikkivieraita. Ensimmäisessä lähetyksessä Mikon ja Heikin studioon saapuvat mm. Vesa-Matti Loiri sekä Robin, joka nähdään sekä haastattelussa, että esiintymässä. Myös Robinin tulevan elokuvan traileri saa ohjelmassa ensi-iltansa.
Haastatteluiden lomassa nähdään inserttejä, joissa ohjelman johtotähdet jalkautuvat kaupungille ja järjestävät ihmeellisiä yllätyksiä niin julkkiksille, kadunmiehille kuin toisilleenkin. Ohjelman viehättävyys perustuu mm. jaksojen ennalta-arvaamattomuuteen ja sisällön vaihtelevuuteen. Tutuksi tulevia ohjelmaosioita ovat mm. Sun Mutsis, jossa haastatellaan julkisuudesta tunnetun henkilön äitiä, muuta lähisukulaista tai ystävää ja esitellään – ei aina niin mairittelevia – lapsuuskuvia sekä koukuttava Epäonnenpyörä.
Mikko Leppilampi ja Heikki Paasonen haluavat tehdä ohjelmastaan interaktiivisen ja toiminnallisen shown, johon myös vierailla ja yleisöllä on annettavaa. Yleisö pääsee myös äänestämään ohjelman nimestä. Ensimmäisessä jaksossa selviää, kumman nimen yleisö on ohjelmalle valinnut: Heikki & Mikko Show vai Mikko & Heikki Show*. Äänestää voi ohjelman kotisivuilla osoitteessa www.mtv3.fi/show. Samalla sivustolla voi ilmiantaa henkilön, joka ansaitsisi palkinnon Arjen Sankarina tai pyytää apua Mikon ja Heikin Aputoimistolta esimerkiksi siivouksessa, polttareiden suunnittelussa, lumenluonnissa tai jossain ihan muussa.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Jä vastaus

Your email address will not be published.