Missi-Maijan kisavideo – huh mitä tankeroenglantia!

[jwplayer]http://youtu.be/VMAINTmRw6w[/jwplayer]
Miss Maailma -kisoissa Indonesiassa Suomea edustava Maija Kerisalmi esiintyy kilpailun esittelyvideolla varsin hämmentävästi.
Parikymppisen nokialaisneitokaisen kohdalla voisivat ilkeät kielet todeta lakonisesti: missä ihmeessä Maija on ollut englannin kielen tunneilla, niin tankeromaiselta missikandidaatin lausunta vaikuttaa.
Alle kaksiminuuttisella hämmentävällä videolla Miss Suomen ensimmäinen perintöprinsessa kertoo muun muassa harrastuksistaan.
 

 


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

 • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
 • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
 • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

6 Kommenttia
 1. Chikky19 sanoo

  Oli kyllä erittäin kankea video, videoissa on se hyvä puoli että niitä voi kuvata uudelleen ja uudelleen kunnes niistä tulee hyviä ja ottaa sitten kanssa loppu peleissä sen hyvän. Tulee outo kuva ku toinen makaa sohvalla ja yrittää jotain kertoa sen hyväntekeväisyys töistä ja oli aika teennäinnen ku heitteli sinne lampeen niitä muruja ja katto samalla kameraa. Esityksen pitäs olla aito ja luonteva, ihan sama sitt miten se kieli menee mut sitäki vois vähän harjotella.

 2. YlinTuomari sanoo

  Englannin kieli on sivuseikka, ei siellä muutkaan ole täydellisiä ja tulkkeja käytetään paljon.
  Mutta tuo nollabudjetin ”edustusvideo”, voi herranjestas mitä kotivideokamaa. Kyllä taas on säästetty, onkohan ihan Missikeisarinnan talossa ja takapihalla kuvattu.
  Ihan ilmainen vinkki: sohvalla makaavaan puhuvaan päähän olisi saanut vähän eloa kunnon valaistuksella.

 3. Rescue Maija sanoo

  No toi lausuminen oli todella jaykkaa, mutta niin oli koko esiintyminen. Suomessa on paljon kauniimpia lokaatioita, musakin olisi voinut vaihtaa hieman persoonallisemmaksi, esityksessa olisi pitanyt olla hieman enemman energiaa ja ja asiaa Maijalta kuultuna. Kuka tallaisen on tuottanut?

 4. SMBbb sanoo

  Ihan hyvinhän se puhui. Hurjat 2 sanaa oli vähän väärin lausuttu.
  Ei tuohon ikään mennessä monet ole oikein joutuneet kieliä käyttämään. Tuon kisan jälkeen sujuu jo varmaan oikein sulavasti puhuminen.

 5. dangero sanoo

  Tuossa nyt tankeroa ole kuin nimeksi. Suomalaiset autourheilijat, poliitikot ja monet muut tankeroivat ohi tuon niin että siinä vasta myötähäpeä on enemmän kuin paikallaan. Nuorelta ihmiseltä tämä on varsin kohtuullinen suoritus.

  1. tietäjä sanoo

   No ei kyllä todellakaan ole hyvä suoritus nuorelta ihmiseltä. Nykypäivänä 13- vuotiaatkin puhuvat paremmin. Tuon ymmärtäisi keski- iän reippaasti ylittäneeltä jolle ei ole opetttu ko. kieltä mutta nuori ihminen joka elää globaalia aikaa jossa englanti on lähes pakkotaito… Eikä varmasti ole itse kyennyt kirjoittamaan noinkaan selkeää tekstiä. Se on sitten eri asia tarvitseeko tällaiseen kiinnittää huomiota vai ei. Huonon kuvan tuo tietty maailmalle Suomen sivistystasosta antaa.

Jä vastaus

Your email address will not be published.