Uusi missikisa ei hyväksy tatuointeja, kauneusleikkauksia eikä edes irtoripsiä


Uusi missikisa etsii luonnollisen kaunista ja aurinkoista naapurintyttöä.
Useita vuosia viihdealalla ja mallina työskennelleenä sekä kauneuskilpailuja itsekin luotsanneena Henna Peltonen on ollut pitkään huolissaan etenkin nuoriin tyttöihin kohdistuvista ulkonäköpaineista sekä luonnollisten kauneusihanteiden katoamisesta.
Henna toivoo saavansa aikaa muutosta uuden missikilpailun myötä, jossa hän toimii tuottajana. Miss EW 2017 -kilpailussa kauneuskirurgiset toimenpiteet, näkyvät tatuoinnit sekä irtoripset ym. ovat kisassa kiellettyjä. Hennan mukaan kilpailu toteutetaan vanhoja kauneusihanteita kunnioittaen.
– Miss EW 2017-kisassa etsitään aitoa sekä luonnollista eloweenamaisen kaunista naapurintyttöä. Toivon, että tällaisella kisalla, missä osallistujilta vaaditaan luonnollisuutta, voidaan vaikuttaa myös nuorten itsetunto-ongelmiin sekä vähentää nuorten halua korjailla itseään kirurgisilla toimenpiteillä. Toivoisin, että nuoret hyväksyisivät itsensä paremmin, Henna sanoo.

Uusi perinteisiin arvoihin nojaava kauneuskilpailu on herättänyt suurta kiinnostusta.
– Miss EW 2017 -kisan vastaanotto sekä suuri hakemusmäärä yllättivät minut täysin! Olen saanut myös valtavan määrän positiivista palautetta kaikista ikäryhmistä, kuinka tällaista kisaa on kaivattu, Henna iloitsee.

Henna on huomannut, että luomukauneutta kaivataan.
– Olen äärimmäisen iloinen siitä, että ihmiset näyttävät edelleen arvostavan ja kaipaavan vanhoja kauneusihanteita sekä perinteitä. Uskon, että kisa tulee kokonaisuutena olemaan jotain, mitä ihmiset juuri tänä päivänä kaipaavat. Mukaan on hakenut todella upeita kaunottaria, tiedän jo nyt kertoa, että taso tulee olemaan äärimmäisen kova! Haku on siis käynnissä!

– Miss EW 2017 -voittaja tulee toiminaan esikuvana etenkin nuorille ja voittaja pääsee puhumaan myös kouluihin ja kannustamaan nuoria pitämään itsestään luonnollisena omana itsenään!
Kilpailuun osallistuvan tulee täyttää seuraavat ehdot:
– 18 vuotta täyttänyt
– Luonnollisen kaunis
– Hyvämaineinen
– Osallistujalle ei ole tehty kauneuskirurgisia toimenpiteitä
Voit osallistua kilpailuun lähettämällä kuvallisen 31.3.2017 mennessä hakemuksen osoitteeseen [email protected]
Finalistit kuvataan kesän aikana Jämsänkosken Aarresaari kotiseutumuseolla (kuvat alla).

Kilpailun finaali järjestetään 28-29.7.2017 Jämsänkosken upeassa 1937 rakennetussa Ilveslinnassa (kuvat alla). Kisa toteutetaan alusta asti vanhoja perinteitä kunnioittaen.

Hennan Kuvat: Mainosstudio Sanna H.
Hennan Hiukset: Session Salon Tampere


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Kommentit
Lataa...