Miten olisi viikkopalaveri pelissä Red Dead Redemption 2 tai neuvottelu Minecraftissä?

Korona on pistänyt monet meistä etätyöskentelemään. Siksi aika monet työpalaverit on pidetty viime aikoina verkossa esimerkiksi videoyhteyksien kautta. Siihen löytyy monenlaisia keinoja, joissa kaikissa ei välttämättä tarvita videokuvaa, vaan pelkkää tekstiä tai ääntä.

Moni on varmasti kokeillut monenlaisia neuvottelualustoja. Nyt on keksitty, että myös verkkopelejä voidaan käyttää apuna palavereissa. Miltä tuntuisi istua viikkopalaverissa nuotion ääressä susien ulvoessa taustalla? Se onnistuu, kun sellainen pidetään pelissä Red Dead Redemption 2. Tämä idea lähti leviämään  Vivianen twiitistä, jossa hän kertoi osallistuneensa palavereihin juuri tässä pelissä.

Red Dead Redemption 2 -pelissä on helppoa näyttää muille palaveriin tulijoille olevansa kohtelias muita kohtaan. Ennen nuotiolle saapumista on hyvä esimerkiksi pestä naama verestä. Hahmot näyttävät ihan oikeilta cowboylta, joiden kautta voidaan tuoda omia tunteita esille ilmeillä, eleillä ja äänillä. Mutta ongelmiakin on esiintynyt. Kaikki halukkaat eivät ole mahtuneet mukaan, ja joskus tulipalo on voinut tuhota koko leirin. Kukaan tuskin haluaa kuristaa työkaveriaan, mutta pelissä niin voi käydä vahingossa, koska sama komento, jolla istuudutaan maahan, toimii myös vieressä olevan kaverin kuristamiseen.

Osa on ilmoittanut pitäneensä palavereja myös pelissä Minecraft. Siinä on ollut ongelmana se, että pelin seikkailut palikoineen ja kaivausmahdollisuuksineen ovat vieneet voiton palaverien pitämisestä. Jos niille on tarkkaan määrätty aika, ei sellaista ehkä kannata pitää pelien sisällä. Mutta jos pelien mahdolliset häiriötekijät eivät pilaa palaveria, niin ei muuta kuin etsimään sopiva peliympäristö, jonne sellaisen voi pistää pystyyn!

Lähde ja kuvat: www.rockpapershotgun.com


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.