MTV3:n kesä ei ole pelkkiä uusintoja

MTV3 tarjoaa läpi kesän mielenkiintoisia kotimaisia uutuuksia ja viihdeuusintoja sekä laadukasta kansainvälistä sisältöä. Kesällä alkaa kaksi uutta, kotimaista sarjaa: Retrohelmet ja Kesäkuski – sekä mtv.fi:ssä nähtävä uusi Salkkarit-nettisarja. Ulkomaisista sarjoista MTV3:lla nähdään muun muassa uutuusjännärit Salaisuuksia ja valheita sekä Kadonnut. Suosittu Emmerdale nähdään tänä vuonna myös läpi kesän.

Retrohelmet

La 23.5. klo 21 alkaen
MTV3:n kesän uutuussarja Retrohelmet tuo ruutuun satoja Maikkarin arkistojen musiikkiesitysten aarteita sekä kysyy mitä niiden tekijöille kuuluu nyt. 15-osaisessa sarjassa sukelletaan biiseihin teemoittain.
Ohjelmasarjaan on haastateltu yli 50 tähtiartistia ja mukana ovat mm. Paula Koivuniemi, Katri Helena, Ressu Redford, Pauli Hanhiniemi, Heikki Salo, Meiju Suvas, Eini, Markku Aro, Jaakko Teppo, Danny, Maarit ja Pepe Willberg. Retrohelmet toimittaa ja juontaa Tanja Huutonen.
Kesäkuski
To 25.6. klo 21 alkaen
Kesäkuski Mikko Kuustonen hyppää jokaisessa jaksossa erilaiseen, persoonalliseen autoon ja lähtee noutamaan tunnettuja suomalaista henkilöitä ajelulle. Matkan varrella keskustellaan arjen ihmeellisyyksistä ja pureudutaan vieraan sielunmaisemaan humoristisella kulmalla. Nyt ollaan rehdisti vapaalla ja annetaan läpän lentää.
Vieraina nähdään mm. Heikki Silvennoinen, Tuomas Kyrö, Jenni Pääskysaari, Antti Holma ja Ismo Leikola.
Huomenta Suomi ja Studio 55.fi
Ma 22.6. alkaen Huomenta Suomi klo 7.00 – 9.00, Studio55.fi klo 9.05 – 9.30
Huomenta Suomi ja Studio55.fi ovat katsojien seurana nyt myös kesän ajan 22.6.-7.8.! Kesäaamuina Eva Kela, Nina Rahkola ja Jesse Kamras tuovat kesän puheenaiheet aamukahvipöytään.
Ohjelmat lähetetään suorana kesäisen Helsingin keskustasta, poikkeuksena heinäkuinen viikko 13.-17.7., kun Huomenta Suomi siirtyy Poriin SuomiAreena-tapahtumaan.
SuomiAreena
13.7.-17.7. klo 19.30 SuomiAreena Special. 14.7. klo 22.35 Entiset puheenjohtajat SuomiAreenalla. 15.7. klo 22.40 Puheenjohtajat SuomiAreenalla.
MTV3-kanavalla SuomiAreenan antimia nähdään 13.-17.7. Poriin rantautuvassa Huomenta Suomessa ja Studio55.fi-lähetyksissä sekä SuomiAreena Special -ohjelmassa 13.-17.7. klo 19.30-21.00. Lisäksi SuomiAreenalta lähetetään puoluejohtajien tentti keskiviikkona 15.7. ja entisten puheenjohtajien keskustelu tiistaina 14.7. SuomiAreena -lähetyksiä luotsaavat Ripsa Koskinen-Papunen, Peter Nyman ja Heikki Piuhola.
Kotimaista komediaa
1001 Rikua (25.6.) jatkaa seitsemän uuden jakson voimin MTV3:n kesän ohjelmistossa. Kesäviihdettä nähdään myös suosittujen komediasarjojen kesäuusintojen myötä: ruutuun palaavat legendaariset Ketonen ja Myllyrinne (24.5.) ja Manitbois (3.4.).
Salatut elämät
Salatut elämät jää kesätauolle 11.6., kesäuusinnat alkavat 15.6. Uusi nettisarja Salkkarit 23.6. alkaen.
Salkkarifanit pääsevät nauttimaan uudesta nettisarjasta Salkkarit mtv.fi:ssä 23.6. lähtien tiistaisin ja torstaisin läpi kesän. Nettisarjan päärooleissa nähdään Jasmin Voutilainen, Hemmo Karja ja Emil Hallberg.
Jannen ja Talen lomasuunnitelmat menevät myttyyn, kun Ulla lähettää pojat auttamaan serkkuaan pieneen maalaiskylään. Poikien retki alkaa heti dramaattisesti, kun joku yrittää vahingoittaa heitä. Mutta siitä yllätykset vasta alkavat. He törmäävät outojen paikallisten asukkaiden lisäksi myös Aino Kaukovaaraan. Janne on innoissaan, koska on ihastunut palavasti Ainoon. Pojat joutuvat kohtaamaan asioita, jollaisiin he eivät ole tottuneet normaalissa elämässään Pihlajakadulla.
Viisituntinen Live Aid -konsertti
6.6. klo 17.00, MTV3
Live Aid -konsertti 6.6.2015 Helsingin Olympiastadionilla on viiden tunnin livelähetys, joka toteutetaan täysin talkoovoimin. Konsertti on päätöspiste Uusi Lastensairaala 2017 -keräykselle ja konsertin tuotot menevät sataprosenttisesti Uudelle Lastensairaalalle.
MTV3 lähettää konsertin suorana klo 17.00-22.00. Konsertti streamataan myös Liveaid.fi -sivulle ja MTV Katsomoon. Esiintyjinä konsertissa nähdään joukko Suomen viihdetaivaan suurimpia nimiä mm. Chisu, Jari Sillanpää, Jenni Vartiainen, Jesse Kaikuranta, Juha Tapio, Lauri Tähkä, Lauri Ylönen, Lilli Paasikivi ja Samuli Edelmann. Artisteja säestää Lenni-Kalle Taipaleen ULS All Stars Band ja Kansallisoopperan taiteilijoista koostuva yli satahenkinen orkesteri sekä kuoro.
Salaisuuksia ja valheita
Ma 1.6. klo 21.00 alkaen
Kun perheenisä Ben Crawford (Ryan Philippe) löytää aamulenkillään naapuriperheen nuoren pojan ruumiin, hänestä tulee välittömästi rikostutkija Andrea Cornellin (Juliette Lewis) ykkösepäilty. Kesän 10-osainen uutuussarja Salaisuuksia ja valheita (Secrets and Lies, 2015–) on alun perin australialaisen jännärin yhdysvaltalainen versio.
Kadonnut
La klo 22.40 13.6. alkaen
Ylistäviä arvioita ja kaksi Golden Globe -ehdokkuutta kerännyt brittisarja Kadonnut (The Missing, 2014–) on tarina vuonna 2006 kadonneesta 5-vuotiaasta Oliverista. Kahdeksanosaisen, brittejä vahvasti koukuttaneen menestyssarjan päärooleissa nähdään James Nesbitt (mm. Rimakauhua ja rakkautta) sekä Frances O’Connor.
Emmerdale
Arkisin klo 19.30 15.6. alkaen
Brittiläisen päivittäisdraaman ystäville on tarjolla iloisia uutisia: suosittu Emmerdale jatkuu MTV3-kanavalla koko kesän. Sarja siirtyy yksi jakso per päivä -esitystahtiin 15. kesäkuuta. Samalla Emmerdalen esitysaika myöhästyy kesän ajaksi tunnilla, kun sarja ottaa Salattujen elämien kello 19.30-ohjelmapaikan.
Ensimmäisen asteen murha
Ti klo 22.35 2.6. alkaen
Kymmenosainen Ensimmäisen asteen murha (Murder in the First, 2014–) on NYPD Blue ja Hill Street Blues -poliisisarjoistaan tutun tv-tuottaja Steven Bochon luoma dekkarisarja, jonka päärooleissa nähdään Taye Diggs (mm. Rakkauden anatomia) sekä Kathleen Robertson (mm. Boss).
Diili
To klo 22.35 4.6. alkaen
Kiinteistömoguli Donald Trumpin juontama Diili (The Apprentice, 2004–) käynnistyy tuttuun tapaan MTV3-kanavan kesässä. Sarja aloittaa 4.6. järjestyksessään neljännen julkkis-tuotantokautensa. Mukana ovat muun muassa räppäri Lil Jon, rokkari Meat Loaf sekä baseball-legenda Jose Canseco. Osa kisaajista on tuttuja viime kesänä Maikkarilla nähdyltä All Stars -kaudelta.
Täydellinen kesä
Ke klo 22.40 3.6. alkaen
Uusi norjalaiskomedia Täydellinen kesä (Neste Sommer, 2014) on 10-osainen sarja tilanteista, joihin suomalainenkin voi hyvin samaistua: mitä kaikkea voikaan tapahtua, kun vietetään kesää sukulaisten kesken kesämökin rajallisissa neliöissä. Pohjoismaissa kesä on lyhyt, ja kaikilla on oma käsityksensä siitä, miten sen vietetään täydellisesti.
Bones
Ma klo 22.35 15.6. alkaen
Bones (2005–), viihteellinen draamasarja rikostutkinnan maailmasta, jatkaa MTV3-kanavan kesässä jo 10. tuotantokauden jaksoilla. Kymppikaudella sarja juhlii muun muassa 200. jaksoaan. Sen on ohjannut Bonesin toinen päätähti David Boreanaz. Juhlajakso on kunnianosoitus elokuvaohjaaja Alfred Hitchcockille.
MTV3 elokuvat
Perjantai-iltojen elokuvapaikalla kello 22.40 MTV3-kanavalla katsotaan toiminta- ja draamaelokuvia, kuten legendaarinen Aliens – Paluu (10.7.), klassikkotrilleri Takaa-ajettu (31.7.) sekä vangitseva Menneisyyden ote (7.8.). Elokuussa lauantai-iltoja hallitsevat Stieg Larssonin Millenium-kirjasarjaan perustuvat, tv-sarjaksi tehdyt Miehet jotka vihaavat naisia (8.8. ja 15.8.) sekä Tyttö joka leikki tulella (22.8. ja 29.8.)
 


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Jä vastaus

Your email address will not be published.