Näin Kelly Osbourne laihdutti!

Madonnan ja Kelly Osbournen yhteistyö musiikin saralla on tuottanut myös toisenlaista tulosta. Madonna on antanut Kellylle vinkkejä, joiden avulla hän on pudottanut aiemmin tänä vuonna keräämiään kiloja. Closer -lehdelle puhunut lähde kertoo Kellyn laihtuneen takaisin vaatekokoon kahdeksan. Kelly on karsinut ruokavaliostaan Madonnan opastamana vehnän, keinotekoiset makeutusaineet ja juuston.
– Kelly välttelee hiilihydraatteja päästäkseen eroon turvotuksesta. Hän on syönyt keitettyjä munia aamiaisella, grillattua kanaa salaatilla lounaalla ja kalaa sekä höyrytettyjä vihanneksia päivällisellä. Lisäksi Kelly harrastaa tanssillisia elementtejä sisältävää Ballet Barre -liikuntaa viisi kertaa viikossa.
Kelly ei ole ainoa Osbournen perheestä, joka on vasta muuttanut ruokavaliotaan. Myös hänen äitinsä Sharon Osbourne on aloittanut Atkinsin dieetin karistaakseen kilojaan.
– Olen kamppaillut painoni kanssa vuosia. Halusin alkaa noudattaa dieettisuunnitelmaa, jonka avulla taatusti näyttäisin ja tuntisin oloni upeaksi.
– Tutkittuani muita painonpudotusohjelmia, tajusin, että Atkins sopii minulle parhaiten. Vartaloni, kuten monien muidenkin tämän ikäisten naisten, ei prosessoi hyvin sokeria tai puhdistettuja hiilihydraatteja.
Lähde: IL


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Kommentit
Lataa...