Madonnan ja Kelly Osbournen yhteistyö musiikin saralla on tuottanut myös toisenlaista tulosta. Madonna on antanut Kellylle vinkkejä, joiden avulla hän on pudottanut aiemmin tänä vuonna keräämiään kiloja. Closer -lehdelle puhunut lähde kertoo Kellyn laihtuneen takaisin vaatekokoon kahdeksan. Kelly on karsinut ruokavaliostaan Madonnan opastamana vehnän, keinotekoiset makeutusaineet ja juuston.
– Kelly välttelee hiilihydraatteja päästäkseen eroon turvotuksesta. Hän on syönyt keitettyjä munia aamiaisella, grillattua kanaa salaatilla lounaalla ja kalaa sekä höyrytettyjä vihanneksia päivällisellä. Lisäksi Kelly harrastaa tanssillisia elementtejä sisältävää Ballet Barre -liikuntaa viisi kertaa viikossa.
Kelly ei ole ainoa Osbournen perheestä, joka on vasta muuttanut ruokavaliotaan. Myös hänen äitinsä Sharon Osbourne on aloittanut Atkinsin dieetin karistaakseen kilojaan.
– Olen kamppaillut painoni kanssa vuosia. Halusin alkaa noudattaa dieettisuunnitelmaa, jonka avulla taatusti näyttäisin ja tuntisin oloni upeaksi.
– Tutkittuani muita painonpudotusohjelmia, tajusin, että Atkins sopii minulle parhaiten. Vartaloni, kuten monien muidenkin tämän ikäisten naisten, ei prosessoi hyvin sokeria tai puhdistettuja hiilihydraatteja.
Lähde: IL