Tällä hetkellä jokainen päivä tuo aina vain huonompia uutisia. Viime viikkojen aikana on ollut vaikeaa ajatella, että asiat voisivat olla vieläkin pahemmin. Vaikka me olemme saaneet viime aikoina lukea paljon ihmisten ajattelemattomuudesta, löytyy niitäkin uutisia, joissa kerrotaan kuinka ihmiset ovat ajatelleet muiden parasta.

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö korosti Yle Radio 1:n haastattelussa auttamisen ja lähimmäisen rakkauden tärkeyttä näinä vaikeina aikoina. Jokainen voi omilla teoillaan auttaa lähimmäistään. Näin on tehty ympäri maailman, joista kaikki voivat ottaa mallia.

Katso näitä kuvia, miten ihmiset ovat näyttäneet, kuinka paljon tästä maailmasta löytyy hyvää, ja kuinka me voimme huomioida muita ihmisiä eri tavoin. Sellainen on tällä hetkellä erittäin tärkeää!

  1. Jennifer Haller oli ensimmäinen ihminen, joka sai COVID-19 rokotteen. Hän kertoi sen olevan hänelle mahtava mahdollisuus tehdä jotakin.
  2. Lapsenlapsi ilahdutti isoisäänsä kihlajaisuutisella, ja kaikki tapahtui tietysti turvallisella tavalla ikkunan välityksen kautta.
  3. Tässä tanskalaisessa supermarketissa, näiden merkkien ansiosta, ei taatusti kukaan tule jonossa liian lähelle toista asiakasta.
  4. Voihan sitä näinkin auttaa muita, jos siihen on varaa. Joku oli jättänyt suuren tipin ohiolaisessa ravintolassa, jonka piti sulkea ovet koronan takia. Vähän pienemmälläkin budjetilla voi auttaa esimerkiksi jakamalla muille tuotteita, joita tällä hetkellä tarvitaan. Toivottavasti niitä ovat ottaneet ihmiset, joilla on raha tiukassa.
  5. Toivottavasti tämä olisi syy siihen, miksi niin moni on ostanut desinfiointituotteita paljon enemmän kuin on tarve.
  6. Onnistuu se isovanhempien kanssa kommunikointi näinkin, ja erittäin turvallisella tavalla!
  7. 67 vuoden jälkeen, tämä mies ei saa tavata rakasta vaimoaan, joka on hoitokodissa. Mutta rakkaus keksii keinot, ja hän kävi ikkunan takana näyttämässä kuinka rakas vaimo on hänelle edelleenkin.
  8. Tämä kuva iranilaisesta naisesta antaa toivoa kaikille vanhoille ihmisille. Hän on 103 vuotias ja hän selvisi koronasta!

Lähde ja kuvat: Boredpanda